Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Kutlu mutlu olsun..[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM!
axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konu dağılmış gibi biraz ama var bi topiğimiz[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Gırıhh hırıh görmedim lakin orda az kaldığı haberi verilmiş oysaki topic insanları kandırmaya yönelik nitekim 23 NİSAN BUGÜÜNNN.. mü evet...[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM!
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 duyduğuma göre burada aynı konulu birden fazla topic bulunmuomuş topic açmadan önce "arama" dan araştırıomuşuz aynı açarsak o balon hiç gitmiomuş.. :P[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: arcane, 23 April 2003 05:30 tarihinde demiş ki: duyduğuma göre burada aynı konulu birden fazla topic bulunmuomuş topic açmadan önce "arama" dan araştırıomuşuz aynı açarsak o balon hiç gitmiomuş.. :P[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Felaketim hasretim...[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM!
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Topice cevap verilmeme sebeplerinden bir demet; -Biz çocuk değiliz, bizim bayramımızı ne hakla kutlarsın -Hırrr şimdi saol sizinde kutlu olsun falan diye yazarsam alemde karizma yerle bir olcek lakin benimle çocuk diye dalga geçicekler. -Ben çocuk değilim. -Bende .. -Tüm çocuklarımızın bayramını kutlarım(Büyük süsü vermiş yada babacan biri) -Bayram nedir beaahh .. -Şeker ve Kurban dan başka bayram bilmem ben. -Yemişim 23 nisanı -Ayıp -Çocuksunuz işte aeaeh ..[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM!
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 23 nisanı kutlamayı borc bilirim tatil sayesinde dönem ödevimi yapabiliyorum ehe :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 tatil olmasını istemiom ben okula gidip sevgilimi görmek istiom ehuehu ama tabi ki kutlu olsun 23 nisan
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 sadece okulda görüşüyosanız direk terket yani ne diyim :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bizi anaokulunda şirin yapmışlardı bu bayram yüzünden, bööle şirinlerin giysileri falan vardı üstümüzde lol[hline]WoW - Swg - Ao
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Okul hergün 8 saatten haftada 40 saat eder, hayatında göremiyeceği kadar çok görüyordur sevgilisini, dışarda ne die bide görüşsünler . demi yani.. Çapkınlık yapsın dışarda.. Aaaa kötü örnek olmaa ayıp...[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM!
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 la kıza açılabilsem çıkıcam hafta sonuda görücemde nerde bizde o cesaret
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 açılamadığın biri nasıl sevgilin oluyor ben onu çözemedim[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM!
eddy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Harbiden abi !!! :)) Sevgili kavramını biraz değişik yorumlamışsın. açılamıyorum ama biz sevgiliyiz :))[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 biz deil lem yanlış demişimdir her nerde diosam platonik bu platonik:D
Öne çıkan mesajlar