Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Kutlu mutlu olsun..[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konu dağılmış gibi biraz ama var bi topiğimiz[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Gırıhh hırıh görmedim lakin orda az kaldığı haberi verilmiş oysaki topic insanları kandırmaya yönelik nitekim 23 NİSAN BUGÜÜNNN.. mü evet...[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 duyduğuma göre burada aynı konulu birden fazla topic bulunmuomuş topic açmadan önce "arama" dan araştırıomuşuz aynı açarsak o balon hiç gitmiomuş.. :P[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: arcane, 23 April 2003 05:30 tarihinde demiş ki: duyduğuma göre burada aynı konulu birden fazla topic bulunmuomuş topic açmadan önce "arama" dan araştırıomuşuz aynı açarsak o balon hiç gitmiomuş.. :P[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Felaketim hasretim...[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Topice cevap verilmeme sebeplerinden bir demet; -Biz çocuk değiliz, bizim bayramımızı ne hakla kutlarsın -Hırrr şimdi saol sizinde kutlu olsun falan diye yazarsam alemde karizma yerle bir olcek lakin benimle çocuk diye dalga geçicekler. -Ben çocuk değilim. -Bende .. -Tüm çocuklarımızın bayramını kutlarım(Büyük süsü vermiş yada babacan biri) -Bayram nedir beaahh .. -Şeker ve Kurban dan başka bayram bilmem ben. -Yemişim 23 nisanı -Ayıp -Çocuksunuz işte aeaeh ..[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 23 nisanı kutlamayı borc bilirim tatil sayesinde dönem ödevimi yapabiliyorum ehe :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 tatil olmasını istemiom ben okula gidip sevgilimi görmek istiom ehuehu ama tabi ki kutlu olsun 23 nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 sadece okulda görüşüyosanız direk terket yani ne diyim :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bizi anaokulunda şirin yapmışlardı bu bayram yüzünden, bööle şirinlerin giysileri falan vardı üstümüzde lol[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Okul hergün 8 saatten haftada 40 saat eder, hayatında göremiyeceği kadar çok görüyordur sevgilisini, dışarda ne die bide görüşsünler . demi yani.. Çapkınlık yapsın dışarda.. Aaaa kötü örnek olmaa ayıp...[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 la kıza açılabilsem çıkıcam hafta sonuda görücemde nerde bizde o cesaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 açılamadığın biri nasıl sevgilin oluyor ben onu çözemedim[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Harbiden abi !!! :)) Sevgili kavramını biraz değişik yorumlamışsın. açılamıyorum ama biz sevgiliyiz :))[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 biz deil lem yanlış demişimdir her nerde diosam platonik bu platonik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar