Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Wow yada herhangi bir MMOrpg oynamyan napıyor. TV, PS, wii, xbox, msn, batak, sms, surf, sex, piyasa... Biri de çıkıp ben kitap okuyorum daha yararlı dese içim yanmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ben okuyorum. Wow history... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mendoza said: Wow yada herhangi bir MMOrpg oynamyan napıyor. TV, PS, wii, xbox, msn, batak, sms, surf, sex, piyasa... Biri de çıkıp ben kitap okuyorum daha yararlı dese içim yanmıcak. ben hem wow oynayıp hem sex yaptım zamanında. zamanında derken wow oynadığım vakit şimdilerde sex yapmadığım düşünülmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mage oynayanların tek parmakları klavyede kalsa yeterli hem, aynı anda seks de yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Greeny said: Mendoza said: Wow yada herhangi bir MMOrpg oynamyan napıyor. TV, PS, wii, xbox, msn, batak, sms, surf, sex, piyasa... Biri de çıkıp ben kitap okuyorum daha yararlı dese içim yanmıcak. ben hem wow oynayıp hem sex yaptım zamanında. zamanında derken wow oynadığım vakit şimdilerde sex yapmadığım düşünülmesin Aynı anda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 özel hayatım seni ilgilendirmez pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ne biliyim lan merak ettim. Ben mi beceremiyorum yoksa bitek Edik: Zaten Coh a nerf geldi. Artık tek tuş oynıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Gangren gelmeden anılarımı anlatim :D birgün arkadaş geldi bize ben wow oynuyordum ST yapıcaktık priest idim.. Sonra kız agro aldı benden.. Partydekilermi ? beklesinler nolcak... ikisi aynı anda yapılmaz. Araya 15 dakika sıkışır.. Yapılsada tadı olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ozii_x said: Aket-Atum said: benim için şu an hayatta wowdan daha az parayla zaman geçirme beni meşgul etme imkanı yok. liseyi kadıköy anadoluda okudum, sosyalliği dışarı çıkıp içmek sanan gençlerin üniversitede içtiği miktarı lisede içtim ve bıktım. wow daha çok hoşuma gidiyor şu an, onunla meşgul olmak istiyorum, eskisi gibi düzenli bir şekilde değil ama ayda yılda bir çıkıp içiyorum. Gel bir ara burada içelim egecim :D kim kaldı eski içicilerden.. Söz bu sefer daha güzel yemek ikram edeceğim.. kadınbudu köfte güzeldi ya :D beğenmedim sanma kadıköyde buluışalım içelim bir gün ahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 wow kaybettiriyoda kazandırıyoda eski accounttan 300 TL kazanmıştım ama tabi giden shaman ile warrior a ne ağlamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ozii_x said: Gangren gelmeden anılarımı anlatim :D birgün arkadaş geldi bize ben wow oynuyordum ST yapıcaktık priest idim.. Sonra kız agro aldı benden.. Partydekilermi ? beklesinler nolcak... ikisi aynı anda yapılmaz. Araya 15 dakika sıkışır.. Yapılsada tadı olmaz :D Şunu daha önce en az 3 kere falan yazdın başka konularda. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamadım ki? "WoW'un kazandırdıkları" konulu bir başlıkta, "ben instance yaparken kız arkadaşımla seks yaptım, arkadaşlarım da beni bekledi." demenin mantığı ne? Hadi "anı" olarak bizimle bunu 5. kez paylaşmak istedin, "Bize ne?" Lütfen konu ile ilgili yazacağınız varsa yazın, yoksa diğer sapan konular gibi kilitleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 KIZ Kız dediğin dancing night elf di mi. :D :D :D :D :D :) :P ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ahahah video ya yarıldım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 o video baya eski ya :D yıllardır kopuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godmorgon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 8 aydır wow oynamıyorum sagım solum wow oynamamaktan agrımaya başladı.İlk fırsatta getiri götürü hesabı yapmadan başlayacagım. Bu mesaj getiri-götürü hesabı yapan arkadaşlara benden gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 En ucuz uyuşturuculardan biri ayrıca. Buda bir artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Gangren said: ozii_x said: Gangren gelmeden anılarımı anlatim :D birgün arkadaş geldi bize ben wow oynuyordum ST yapıcaktık priest idim.. Sonra kız agro aldı benden.. Partydekilermi ? beklesinler nolcak... ikisi aynı anda yapılmaz. Araya 15 dakika sıkışır.. Yapılsada tadı olmaz :D Şunu daha önce en az 3 kere falan yazdın başka konularda. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamadım ki? "WoW'un kazandırdıkları" konulu bir başlıkta, "ben instance yaparken kız arkadaşımla seks yaptım, arkadaşlarım da beni bekledi." demenin mantığı ne? Hadi "anı" olarak bizimle bunu 5. kez paylaşmak istedin, "Bize ne?" Lütfen konu ile ilgili yazacağınız varsa yazın, yoksa diğer sapan konular gibi kilitleyelim. Ha ha bu durumu böyle açıklayabiliriz ^^ http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sikistigini%20duyurma%20meraki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godmorgon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Nessarien said: Gangren said: ozii_x said: Gangren gelmeden anılarımı anlatim :D birgün arkadaş geldi bize ben wow oynuyordum ST yapıcaktık priest idim.. Sonra kız agro aldı benden.. Partydekilermi ? beklesinler nolcak... ikisi aynı anda yapılmaz. Araya 15 dakika sıkışır.. Yapılsada tadı olmaz :D Şunu daha önce en az 3 kere falan yazdın başka konularda. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamadım ki? "WoW'un kazandırdıkları" konulu bir başlıkta, "ben instance yaparken kız arkadaşımla seks yaptım, arkadaşlarım da beni bekledi." demenin mantığı ne? Hadi "anı" olarak bizimle bunu 5. kez paylaşmak istedin, "Bize ne?" Lütfen konu ile ilgili yazacağınız varsa yazın, yoksa diğer sapan konular gibi kilitleyelim. Ha ha bu durumu böyle açıklayabiliriz ^^ http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sikistigini%20duyurma%20meraki AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 arkadaki türkcell bebe iyi gitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Kıskananlar mı çatlıyo nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Çok fena tahmin bile edemezsin başta gangren olmak üzere benzeri yorumda bulunan herkes fena halde çatlıyor neden böyle embesillikleri biz forumda yapıp kendimizi millete güldürmüyoruz diyor ve kafasını duvarlara vuruyor. Ne acınası bir yorum o öyle yardakçılığında bir adabı var yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 of ne biçimde çatladım asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 WoW bana sadece arkadaş kazandırdı farklı ülkelerden o kadar başka bir yararı yok sanırım belki ilerde gözlerim çekilebilir geriye doğru türklükten çıkabilirim bi anda falan o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Nessarien said: Çok fena tahmin bile edemezsin başta gangren olmak üzere benzeri yorumda bulunan herkes fena halde çatlıyor neden böyle embesillikleri biz forumda yapıp kendimizi millete güldürmüyoruz diyor ve kafasını duvarlara vuruyor. Ne acınası bir yorum o öyle yardakçılığında bir adabı var yahu... Yardakçılık mı? :) Böyle bir yandaş arama, başkaları adına konuşma... Yok yok Wow bunu bize kazandırmış olamaz. Bu arada Wowun bana kazandırdığı yakında alacağım 3k değerinde bilgisayar olacak.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar