Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Dün gece 1 büyük pizza üstüne 2 tane lahmacun üstüne 1 tabak salata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 forumdaki ohyeahle biraz midemiz kazindi diyip 1 er extra large dominos yiyen insanlariz rekorum sanirim 24 dilim pizza 3 ogundede 8 kilo patates kizartasi yemisligim war yane patatesi aldik 3 ogunde yedim aeauhueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Lexius said: ayem dencırıs şunu gözlerimle izledim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 lex seninle yemek yemek istiyorum.hangi şehirdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 5 antep lahmacunu ( 2 * istanbul lahmacunu ) yarım porsiyon baklava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 lex cevab ver sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 5 sene önce 10 kişilik pasta, 2 litre gazlı içecek, bir büyük fırın tepsisi pizza, iki en büyük paket cips. Bunlar 4 saat içinde ben tarafından yendi. Pastanın son 4 dilimini yerken ağladıımı hatırlıyorum, daha fazla yemek istemiyorum diye. Eyv, çok kötüydü. İlk iki saati çokzeldi orası ayrı. Fazla yememeliyim diye açılışı yaptıydım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 cevab veremedim.. ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claif Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Ben saymasam daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 tüh ist ben:&%'? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 az once 2 Adet Orta Boy Marios Pizza + 2 Porsiyon Parmak Patates + 1 Litre Coca Cola ve bundan 20 dakka oncede bi tabak kıymalı yumurta ve 1 ekmek yedim yanındada ayran içmiştim :D ve su an geirmekte gucluk cekiorum :D cok mu doldum ne.. galiba mideden cıkmak isteyen gazın yolu hala tıkalı durumda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar