Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaytarma - Procrastination

roket adam

Öne çıkan mesajlar

evlatlarım, sizin esasen ihtiyaç duyduğunuz tek şey bir LİDER.

şöyle bir daha uzaktan baktım konuya, esasen sizler de haklısınız. taşıdığını potansiyeli sonuca ulaştıramayan o zibidilerde hep kabahat.

gelin bana, yaklaşın yamacıma. eğer ki amaçlarımız birse; ben sizi hepinizi adam edebilrim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
şu mükemmeliyetçilik bölümünde asıl kendimi buldum. bir iş yapılacaksa, mevcut bilgimle başlamak yerine hep araştırıyorum. ama bir süre sonra araştırmalarım içinde boğuluyorum. eylemden korkar hale geliyorum vs.

aynen.
mesela bir şey konusunda yazı yazacağım di mi. onlarca firefox, chrome tabi falan açıktır mutlaka. hatta geçen gün normal bi laptop incelemesi için 2 monitör kullandım elimdekileri adam gibi okuyabilme amaçlı. bir oradan bir buradan okuyorum, anlamaya çalışıyorum, o laptopun bütün yapılmış incelemelerini okuyorum, yorumları okuyorum, laptopismi problem diye google aramaları yapıp sahiplerinin yaşadıkları genel problemleri falan araştırıyorum.
toplamda öyle çok uzun olmayan bir inceleme 7 saatime mal olmuş, bu da sadece word ün açık olduğu süre, bir de öncesi var.

ama iş bitince elimde internetteki en iyi inceleme oluyor sdfsdf. yok o kadar da değil. ama yakın.
Sosyal ağlarda paylaş

ivet..

tasım tasım tasarlamaktan iş yapmıyorsun gibi bişi diyor bizimkiler. hakikaten çok kral bişi yapıcam derken bi süre sonra ya ilk kısımda çok vakit kaybedip bırakıyor, ya detay içerisinde kayboluyor ya da kendi gözünüzü korkutup "ulan bu halt bişi!" diyip çekiliveriyorsunuz.

sonrasında ve uzun uzun zamanlara yayılmış tekrarında. "hiç yapmasam daha iyi be.." durumuna geliyor olay.. bulaşmamak daha doğru bi çözüm gibi algılanıyor aptal beyin tarafından.

işte bu durum tarafımdan "beynimi tokatlamak istiyorum olm! kafatasını açıp böle çap çup tokatlayacaksın bak böle parazitli, tepkisiz duruyo mu hırbo!" şeklinde dile getirilmektedir.

bok gibin bişiydir. plan yapıp harekete geçene kadar tren kaçar paso. yaptığınız işler ise sizi hep aşar, çünkü öle olmasını istemiş ve bitirebilmişsinizdir. sonrasında da sizden hep aşkın performans beklenir. "naapıyom olm ben!" diye gezinir daha bi alt motivasyon ile işe başlar (ya daha doğrusu başlamaz) işi bi türlü bitiremezsiniz.

öle.
kötü bişi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...