DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Euro-RO Türkiye için; -İyi derecede ingilizce bilen (tercihen başka dilleride bilen) -hergün uzun süre irc'de olabilecek (online/away) -her gün 2-3 saat oyun içinde GM'lik yapabilecek -Dinamik, insan ilişkilerinde başarılı,sorumluluk alabilen ve ekip çalışmasına önem veren, -Ragnarok Online hakkında yeterince bilgisi olduğuna inanan, öğrenmeye azimli, -Yurt dışına seyahat engeli bulunmayan, yeni GM'ler aranıyor. Kontak için; [email protected] Rosiel MGM Türkiye Prontera Tourism Office[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 hmm, bu ilanı resmi forumlarda da gördüm ama orada yurtdışı seyahatinden bahsetmiyordu.. başvurmayı düşünmedim değil ama bu yeni madde ve bağlantımdan dolayı mümkün değil görünüyor.. arayışınızda muvaffak olmanız temennisiyle..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Hmm kulağa hoş geliyor =) Dami beni icqdan bulsana =) 15842031 [signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' [Bu mesaj Darksun tarafından 11 Mayıs 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 990400 msn:[email protected][signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sekerpare Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Damien bu konu ile bende ilgileniyorum... her gun en az 5-6 saat bu oyunun basındayım...mailim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaviDis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: sekerpare, 12 Mayıs 2004 11:05 tarihinde demiş ki: Damien bu konu ile bende ilgileniyorum... her gun en az 5-6 saat bu oyunun basındayım...mailim [email protected] Eğer gm olmakla gerçekten ilgineniyorsan. Neden gm olmak istediğin, neden seni gm olarak kabul etmemiz gerektiğine dair bize bir mail atman gerekiyor.[signature][hline]GM Manager Prontera Tourism Office -------------------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Gm aklı basında kısısel hırsları olmayanlara werırsınız umarım =) bıde ters karaktere sahıp olmayanlara tabi[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Maelstorm kim =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar