Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro-RO GM Arıyor!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Euro-RO Türkiye için;

-İyi derecede ingilizce bilen (tercihen başka dilleride bilen)
-hergün uzun süre irc'de olabilecek (online/away)
-her gün 2-3 saat oyun içinde GM'lik yapabilecek
-Dinamik, insan ilişkilerinde başarılı,sorumluluk alabilen ve ekip çalışmasına önem veren,
-Ragnarok Online hakkında yeterince bilgisi olduğuna inanan, öğrenmeye azimli,
-Yurt dışına seyahat engeli bulunmayan,

yeni GM'ler aranıyor.
Kontak için;
[email protected]

Rosiel
MGM Türkiye
Prontera Tourism Office[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hmm, bu ilanı resmi forumlarda da gördüm ama orada yurtdışı seyahatinden bahsetmiyordu..

başvurmayı düşünmedim değil ama bu yeni madde ve bağlantımdan dolayı mümkün değil görünüyor..

arayışınızda muvaffak olmanız temennisiyle..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hmm kulağa hoş geliyor =)
Dami beni icqdan bulsana =) 15842031

[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

[Bu mesaj Darksun tarafından 11 Mayıs 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
sekerpare, 12 Mayıs 2004 11:05 tarihinde demiş ki:
Damien bu konu ile bende ilgileniyorum... her gun en az 5-6 saat bu oyunun basındayım...mailim [email protected]

Eğer gm olmakla gerçekten ilgineniyorsan. Neden gm olmak istediğin, neden seni gm olarak kabul etmemiz gerektiğine dair bize bir mail atman gerekiyor.[signature][hline]GM Manager
Prontera Tourism Office
--------------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Maelstorm kim =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • Yeni Oluştur...