Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarım WAR'ı açarmı??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce açtığım konuda birçok soru sordum WAR hakkında ve sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular. Şimdi bir tek derdim kaldı :)

Benim külüstür bu oyunu çalıştırırmı...

Bilgisayarım ASUS A3N Dizüstü Bilgisayar
Intel Centrino 1.7ghz
512mb Ram
Intel(R) 82852/82855 GM/GME Graphics Controller (Intel(R) 82852/55 Graphics Controller) -(64mb)
Microsoft Windows XP Home Edition
Mesaj tarihi:
Bu arada canyourunit sonuçları pek iç açıcı değil:) ekran kartı ve ram de sorun verdi.

Ancak canyourunit de çalıştıramaz denilen birkaç oyunu bilgisayarım açıyor. Üstelik takılmıyor bile.

Deneme imkânımda yok sanırım :/ emin olmadanda 50lira vermek istemiyorum. Malum öğrenci hali :)
Mesaj tarihi:
WOW belli bir süre sıkıyor diyor herkez. Ondan uzak duruyorum ^^

Silkroad, Cabal bunların benim için en ufak bi değeri yok:) Berbat ötesi gram zevk vermiyor.

AOC varmış birde birazda onu inceleyelim :)
Mesaj tarihi:
OogahBoogah said:
adam oynanırmı dememişki

evet bilgisayarın WAR ı açar.

açmayabilir de, wow da sistem çok düşük olduğunda login ekranı gelmiyordu direk uyarı veriyordu.. ama böyle bi sistemde denedim açtı diyorsan o başka
Mesaj tarihi:
fuzulee said:
AMD Athlon x2 6400
Geforce 8600GT
2 GB RAM,

Efektleri kapatmam gerekiyor senaryolarda ki fps dusmesin.

sanırım senın sürücülerde problem var fuzul,ben bıle efektlerın bır kısmı acık oynuyorum.8400 gs ve 7300 ile laptobumda.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:
O pc ile cok gusel ultima online 2d oynanir da ko oynayan birinin ultimaya alismasi asirlar surebilir,bir dene derim ama buyuk olasilikla 2. dakkadan oyunu silersin.

bana diyorsan ko oynamıyorum
  • Yeni Oluştur...