Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zaga ve medya arkası...

mutos

Öne çıkan mesajlar

ya beyler cumartesi geceleri saatin 2 isnde kopuyorum ya su medya arkası denen geyik de.aranızda hani olur da manyaklık olsun diye kayda alanlar vardır.eger ki var ise :P payalasabilirmi acep ?

Dunku bolumde neydi ole yaw su renkli hayatlar,vs vs televole tipi prgramlar...[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

eurovisiondan sonra izlicektim çok uykum vardı ama biliyorum çok güzel klip arkası falan da iyidi ama şu gülerde fazla saçma klip çıkmadığı için(çıkıyo genede9medya arkası daha iyi[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

Beckham ekrana gelir ve arkadan müzik girer. Giren müzik ise uzun hava. (Beckham'ın Victoria'yı aldatması konusu işlenmektedir.)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trafo, 16 Mayıs 2004 13:28 tarihinde demiş ki:
hehehe ben zagadaki gitaristi tanıyorum. çok sağlam, kafa birisi :).
Ne alaka :)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Sosyal ağlarda paylaş

abi heriflerin beckham olayı süperdi

adamlar beckham la şaaptıı bir kadının mesajlarını seslendirdiler

arkasından da mahsun kırmızıgül çaldılar orda yarıldım... :D

oredaki herkes öldü orda ben evde tepindim abi[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 3 Aydır Her cumartesi gecesi asla ama asla kaçırmadan izlediğim bi programdır Zaga.

Her hafta kopuyorum ekran karşısında izlemekten büyük keyif alıyorum.

İşte Televolelerdeki halkı gerizekalı yerine koyma gerçeğinin altını çiziyolar. Her Televole programında haber yapılan kişiyle ilgili bi canlandırma oluyo en çok da bununla dalga gecıolar normalde medya arkasında.

Dün geceki bölümde süperdi, O HICIR olayına kopuyodum zaten dün Gece Savaş Kalafatın dandirik magazin programın "Çıkar ara layn" Diye zorlamasından sora Bizim Hıcır'In "Abi Bak arıyorum açmıo Aha al sen bak" Yarıldım koltukltan dustum dıyebılırım :)

Kesinlikle tavsiye ederim Bazen Hulya Avsar show sayesinde gec basladıgı olabılıyor ama Normal saati 01:00'dir. i[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

haueu dun de ozgur diye bi herifi aldı oturttu sahnenin ortasına o adamın yerinde olmak isterdim :P[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

[Bu mesaj mutos tarafından 16 Mayıs 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...