mutos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ya beyler cumartesi geceleri saatin 2 isnde kopuyorum ya su medya arkası denen geyik de.aranızda hani olur da manyaklık olsun diye kayda alanlar vardır.eger ki var ise :P payalasabilirmi acep ? Dunku bolumde neydi ole yaw su renkli hayatlar,vs vs televole tipi prgramlar...[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 eurovisiondan sonra izlicektim çok uykum vardı ama biliyorum çok güzel klip arkası falan da iyidi ama şu gülerde fazla saçma klip çıkmadığı için(çıkıyo genede9medya arkası daha iyi[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 - çalıyo.. - açmıyo abi.. - evet sayın seyirciler bakın açmıyor tülin telefonu, vay şempanze.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Beckham ekrana gelir ve arkadan müzik girer. Giren müzik ise uzun hava. (Beckham'ın Victoria'yı aldatması konusu işlenmektedir.)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 o müzikte ölüyodum ben şahsen, iki büklüm olup kıvrandım tv karşısında :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trafo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hehehe ben zagadaki gitaristi tanıyorum. çok sağlam, kafa birisi :).[signature][hline]'' Bilginin Efendisi Olabilmek İçin, Çalışmanın Kölesi Olmak Gerekir. '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 süper bi program ya ama her geçen an daha saate aldıklarından izleyemiorum artık uykum gelio ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 *!alkışlar*[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: trafo, 16 Mayıs 2004 13:28 tarihinde demiş ki: hehehe ben zagadaki gitaristi tanıyorum. çok sağlam, kafa birisi :). Ne alaka :)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 abi heriflerin beckham olayı süperdi adamlar beckham la şaaptıı bir kadının mesajlarını seslendirdiler arkasından da mahsun kırmızıgül çaldılar orda yarıldım... :D oredaki herkes öldü orda ben evde tepindim abi[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Yaklaşık 3 Aydır Her cumartesi gecesi asla ama asla kaçırmadan izlediğim bi programdır Zaga. Her hafta kopuyorum ekran karşısında izlemekten büyük keyif alıyorum. İşte Televolelerdeki halkı gerizekalı yerine koyma gerçeğinin altını çiziyolar. Her Televole programında haber yapılan kişiyle ilgili bi canlandırma oluyo en çok da bununla dalga gecıolar normalde medya arkasında. Dün geceki bölümde süperdi, O HICIR olayına kopuyodum zaten dün Gece Savaş Kalafatın dandirik magazin programın "Çıkar ara layn" Diye zorlamasından sora Bizim Hıcır'In "Abi Bak arıyorum açmıo Aha al sen bak" Yarıldım koltukltan dustum dıyebılırım :) Kesinlikle tavsiye ederim Bazen Hulya Avsar show sayesinde gec basladıgı olabılıyor ama Normal saati 01:00'dir. i[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 4 de kadar sürüyor artık sabahlatıyorlar insanları zorla[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 2.30 saat sürüyor program. Dün 1 de başlayıp 3.30'da bitti ama o saatten sonra 8e kadar oturdum wala uyku tutmadı :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 haueu dun de ozgur diye bi herifi aldı oturttu sahnenin ortasına o adamın yerinde olmak isterdim :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. [Bu mesaj mutos tarafından 16 Mayıs 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 eheh o herif Tayyarı yapan kişi şelalede. Aynı zamanda program sırasında dalga geciyo ya "Özgüüür Defool" bayılıyom eheuh :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Saksafon çalan kızı tanıyorum bende. Ama ulu orta zagayı seviom diyince izlemeyenler direk tikkymisin dior uyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 zaga, tiki.. hmm.. görüşme o insan formlarıyla bence.. fazlasıyla gereksizler :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Zagayla, tikkyi bağdaştıran zihniyete mal derim sadece.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar