nuki Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 izlesen çocukların davranışları cidden doğal geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Sali aksamlari Greenwich'e gore 9'da, TR'ye gore 11'de. Bende o yaslarda kahvalti benzeri seyleri rahat hazirliyordum evet. Birde oldukca dogallar, rol yaptiklari yok, sov yaptiklari oluyor bazen. Birde BBG gibi gormuyorum bunu. Zaten yapimcilar gozlem ve deney amaciyla yola cikilan projeyi maddi kazanca donusturmusler :). Ama evet aptal BBG'den cok daha iyi ve eglenceli. Hafif cocukluguma goturuyor bazen. Sapanca'da cok zaman gecirmistim orasinin havasini veriyor. Ayrica The Goonies'i izleyen bilir orda ki gibi bir dialoglar karmasasi, cocukluk var. Bence herkesin izlemesi gerke, ilerde cocuk sahibi olununca buralardan ders alinacak seyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 az önce ilk bölümünü izledim. allahım ne bu gürültü. sürekli bi çocuk bağırtısı konuşması=) ama devamını da izlicem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hehe az önce devamını izledim ama öncesinide izliycem hehhe ne o ya hehehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 1,50nin altındaki tüm varlıklara kılım arkadaş, hiç sevmem veletleri valla. sırf keseye zarar, akla ziyan yaratıklar işte:D ilerde laboratuvarda insan hasatları başlayınca umarım bu sözlerim ciddiye alınırda, 16 yaş üstü insanlar üretilir. insanlık adına cok verimli, çok ari bi çağ başlamış olacaktır bu sayede... heil hitler!!11!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hay alaaım ya ne bunlar yaa ADAMIM BEN ADAM 1 DAkkkaaA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hı ne? benim mi kafamda bir şey var neden alakayı kuramadım konuyla son mesajın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 3. bolumu daha yeni izleyebildim, hahahah inanilmaz eglenceli. Bu bolumde 2 gunlugune kampa gidiyorlar ardindan donduklerinde 2 grup ilk defa kizlarin verecegi bir partide birlesiyor, acaip eglenceli ya. tiplere gel. Favorim William sanirim, herifin davranislara bak ya hahahah. Mimikler falan efsane. Birde onun sisman kizil sacli arkadasi var, epic dialoglar kuruyor. Otesi guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ryan diye bi velet var..çok pis döverim ben onu. Onun dışında kızım olsa yollardım oraya valla :D çok komik sfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar