Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boys and Girls Alone...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Sali aksamlari Greenwich'e gore 9'da, TR'ye gore 11'de.

Bende o yaslarda kahvalti benzeri seyleri rahat hazirliyordum evet. Birde oldukca dogallar, rol yaptiklari yok, sov yaptiklari oluyor bazen.

Birde BBG gibi gormuyorum bunu. Zaten yapimcilar gozlem ve deney amaciyla yola cikilan projeyi maddi kazanca donusturmusler :).
Ama evet aptal BBG'den cok daha iyi ve eglenceli. Hafif cocukluguma goturuyor bazen. Sapanca'da cok zaman gecirmistim orasinin havasini veriyor. Ayrica The Goonies'i izleyen bilir orda ki gibi bir dialoglar karmasasi, cocukluk var. Bence herkesin izlemesi gerke, ilerde cocuk sahibi olununca buralardan ders alinacak seyler var.
Sosyal ağlarda paylaş

1,50nin altındaki tüm varlıklara kılım arkadaş, hiç sevmem veletleri valla. sırf keseye zarar, akla ziyan yaratıklar işte:D
ilerde laboratuvarda insan hasatları başlayınca umarım bu sözlerim ciddiye alınırda, 16 yaş üstü insanlar üretilir. insanlık adına cok verimli, çok ari bi çağ başlamış olacaktır bu sayede... heil hitler!!11!!1
Sosyal ağlarda paylaş

3. bolumu daha yeni izleyebildim, hahahah inanilmaz eglenceli. Bu bolumde 2 gunlugune kampa gidiyorlar ardindan donduklerinde 2 grup ilk defa kizlarin verecegi bir partide birlesiyor, acaip eglenceli ya. tiplere gel.

Favorim William sanirim, herifin davranislara bak ya hahahah. Mimikler falan efsane. Birde onun sisman kizil sacli arkadasi var, epic dialoglar kuruyor. Otesi guldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...