SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 alseven bu sen misin @burtoneks zwiheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 o zaman... PUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 elinde paticik ve bugünün tarihi yazan kağıtla poz vermeni istesem fake olmadığın kanıtlanır bide niye patates torbası giyiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Alseven said: evet 2 gün önce şunları diyen adam şimdi göğsünde amerika bayrağı olan dövmeyi gösteriyo. Alseven said: Ya bende istiyorum offf kiskanc yaptim yaaaa bence dovme insanin hayata isyanidir yaa ne estetigi, estetik isteyen adam kalici dovme yapmaz.. Alseven said: off off soyle mezara kadar gelicek bir imaj aklima gelse tum vucuduma yaptiririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 abi kılların altında 123123 tane sivilce var sanırım özür dilerim dikkat etmeyenlerin gözüne soktugum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 genclikte olur oyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 o bir partiden foto, kalici dovme degil o su an yok zaten, sivilcelerde var yapabilcek birsey yok keske olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 adamın hayata olan tepkisi amerikan bayrağı şuan gayet rpye uygun gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Bu millete her şeyi öğrettim de, troll beslememeyi öğretemedim. -M. K. Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 asmayalım da besleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Troll candır canandır yeri geldimi fap malzemesidir. bu değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 trolden fap? tercihlerini gozden gecirmen lazim dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar