Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 29 mayıs 1453 salı günü değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Suark said: ya ben konuyla alakasızım ama yani wiki de kaynak gosterılmes ki +1 not: ne dinciyim, ne osmanlıcı, ama bu 13.ncü cuma nın istanbulun fethinden kaynakladığını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Tapınak şövalyelerinin bir günde katledilmesiyle ilgili bu olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Hmm nerden kaynak gösterelim yani? Siz bana İstanbul'la ilgili olduğunun kaynağını daha güvenilir bir yerden getirin bende kabul edeyim... İstediğiniz hristiyana sorun,13 neden uğursuzdur diye size o cevabı verecektir merak etmeyin... Tamamen İsa'nın son yemeği ile ilgili olan bir olay... Birde şu var 13.cuma ile 13'ün genel olarak uğursuz olması farklı şeyler...Mesela uçaklarda dikkat ederseniz 13. sıra yoktur,Apollo 13'ün hikayesini biliyoruz vs bunun gibi bir sürü örnek var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cons said: kaynak? bende wiki mi göstereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Dikkat ettiyseniz her millet için farklı bir anlam ifade eden bir gün bu. Yahudiler için ayrı hristiyanlar için ayrı falan. O yüzden ikisi de olabilir yani. Kaynak: kıçım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Karag8z said: Cons said: kaynak? bende wiki mi göstereyim? kıçından başka bişey göster. wikide olur. hayır bide gerçekten inanmış insanlar 1453 filan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ama işte çıkış yeri Hristanylıktır...Müslümanlıkta 13 uğursuz diye birşey yok,hiç duymadım hatta tek sayılar iyidir dualar tek sayılarda okunur(yanlışsa düzeltin).. İtalyanlar için mesela 17 uğursuzdur,ama 13'ün yaygın olması çok yerde kullanılması,bir sürü şeye konu olması ve günlük hayatta da karşımıza çıkmasıdır(uçak)... Bu da tamamen "Last Supper" ' a dayanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cons said: Karag8z said: Cons said: kaynak? bende wiki mi göstereyim? kıçından başka bişey göster. wikide olur. hayır bide gerçekten inanmış insanlar 1453 filan ahaha Oh be bir tane akıllı çıktı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 13'ün uğursuzluğu Last Supper evet ama 13. Cuma olayı Tapınak Şövalyelerinin 13. Cuma'da katledilmesinden geliyor. Ben öyle biliyoprum en azından. Kaynak da Discovery Nat. Geo. belgeselleri falan işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cons said: Karag8z said: Cons said: kaynak? bende wiki mi göstereyim? kıçından başka bişey göster. wikide olur. hayır bide gerçekten inanmış insanlar 1453 filan ahaha şöyle yapalım sen bize batıl inançlar ile ilgili uyduruk olmayan site göster inanmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 nileppezdel said: 13'ün uğursuzluğu Last Supper evet ama 13. Cuma olayı Tapınak Şövalyelerinin 13. Cuma'da katledilmesinden geliyor. Ben öyle biliyoprum en azından. Kaynak da Discovery Nat. Geo. belgeselleri falan işte :D İşte evet o yüzden 2'si farklı...Yani zaten 13 uğursuz biliniyor,ve o cuma olunca olay,13.cuma diye geçiyor... Yoksa ayın yedisindeki cumada olsaydı katliam 7.cuma uğursuz olmayabilirdi,çünkü 7'nin öyle bir hikayesi yok... (Mantık yürüttüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 http://news.nationalgeographic.com/news/2004/02/0212_040212_friday13_2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Karag8z said: Cons said: Karag8z said: Cons said: kaynak? bende wiki mi göstereyim? kıçından başka bişey göster. wikide olur. hayır bide gerçekten inanmış insanlar 1453 filan ahaha şöyle yapalım sen bize batıl inançlar ile ilgili uyduruk olmayan site göster inanmayalım. öyle yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 oturun ders çalışın saçma sapan işlerle uğraşana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 http://urbanlegends.about.com/cs/historical/a/friday_the_13th.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben de bugun eski sevgilimin duzenledigi ev partisine gidicem :D hayırlara vesile olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 dostum, kusura bakmayında national ı tarihe referans gösteremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 devlet bahçelinin iktidar formülünden farkınız yok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 OrCuN(c.c.) var kaynak daha ne istiyorsunuz kafirler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ahaha süper ya,sen bir kaynak göster de bizde görelim.... Cons +1.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cons said: devlet bahçelinin iktidar formülünden farkınız yok gerçekten. at gözlüğü sadece dincilerde olmuyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Karag8z said: dostum, kusura bakmayında national ı tarihe referans gösteremezsiniz. senin götünden daha sağlam bir referans bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hayır tek bir kaynağın varmı inandığın saçmalığı savunan onu merak ediyorum ben. bide yüzsüzce kaynak kabul etmiyorsun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar