Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 blizzard in calabilicegi yeni bir setting yok o yuzden yeni bir dunya filan beklemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bulmustur onlar bi yerden bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 axedice said: Blizzden yeni bişey gelmez, en kötü World of Lost Vikings yaparlar. yapıldı o, bknz WotLK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 lost vikings oynamadin heralde hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 yok yeterince oynadım da wotlk'in yarısı viking efsanelerinden oluşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 çoğu fantastik dünya zaten norsk mitolojisinden etkilenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tamam da wotlk biraz fazla etkilenmi$ heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Abi nord mitlerinden viking vari humanoidler yaratacaklarına eskimo mu koysunlar adamlar nedir? Sonuçta Northend orası Madagaskar değilki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 wow da ne kadar çalışan varsa warhammer a geçsede warhammer online oynasak biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 geçen seneki kendi blizzconlarında yada gene kendi organizasyonlarından birinde en sondaki bitiş konserinde seyircilere who want to play world of starcraft? no? there goes 4 years of development... gibisinden bişi söylendi zaten, unknown proje (bundan sonra çıktı zaten o jobs kısmındaki unknown next gen mmo) 100% sc universe/online/world of, bence kesin. benim tahminim hem gezegenlerde hem uzayda geçen aşmış bir oyun geliyor. başka türlü zaten diğerlerinin gölgesinde kalır bu 2 si birden olmaz ise. ki millet adam gibi bi sci-fi mmo hasret yıllardır yalan mı :p çıksın 5 kutu alırım ben kendim sırf lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Kesin Starcraft bence de. Nasıl ki Lord of the Clans iptal edildi ve bütün materyaller WoW'un temelini oluşturdu, aynısı Starcraft Ghost iptal edilince de yapılacak. Kaç sene çalıştıkları oyunu "teknolojisi eskidi gakguk" diyerek iptal etmeyle ancak babamı kandırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 deadwoll said: Abi nord mitlerinden viking vari humanoidler yaratacaklarına eskimo mu koysunlar adamlar nedir? Sonuçta Northend orası Madagaskar değilki xD yani orasi tamam da bari isimleri nord olmasa :D nord tanrilari falan. hepsi arak olmu$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Takım temalı FPS-MMO çıkaracaklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 pekaziz said: Kesin Starcraft bence de. Nasıl ki Lord of the Clans iptal edildi ve bütün materyaller WoW'un temelini oluşturdu, aynısı Starcraft Ghost iptal edilince de yapılacak. Kaç sene çalıştıkları oyunu "teknolojisi eskidi gakguk" diyerek iptal etmeyle ancak babamı kandırırlar. aboo çok doğru lamn Warcraft Warcraft 2 Warcraft : Lord of Clans - iptal - Lord of Clans hikayesinden esinlenen kitap : Warchief Warcraft 3 Wow -------------------- Starcraft Starcraft : Broodwar Starcraft : Ghost - iptal - Ghost un hikayesinden esinlenen (başka ghost ama sonucta aynı hikayeyi deiştirdiler) : Queen of blades Starcraft 2 Next-Gen MMO :DDDDD aboo çok mantıklı geldi bana ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Matematiksel hesabını yapmışsın yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Sci-fi mmo olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Uzaylı bişi güzel olur, Galaxies tam bi yalan yani çoğu kişi için beklenileni veremedi, Blizzard yaparsa da sağlam yapar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ama wow karakterlerini oraya convert edebilelim kim baştan kasıcak şimdi char fln :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 I'd like to export my Draenei Warrior as a Protoss Zealot please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Viktor said: alin size GC omrunde age of empires haric baska bir oyunda calismamis adami getirip wow da sayilar ve class balansindan sorumlu takimin basina lider olarak oturtunca boyle oluyor Of bunu yeni gördüm ben... nerd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Next-gen mmo olarak bircok kisinin konustugu sey WOW 2 olacagi, ayrica bunun aksini dusunmek de zor dogrusu. Sen Thrall, Arthas, Jaina tonla hikaye, kurgu iste ne bilim Grom'un oglu, Saurfang vs bu kadar karakter yarat, bunlari insanlara alistir, bir evrende topla, sonra en son Arthas'i oldurunce hepsine son ver. Bu olmaz, bu kadar ekmegi heba etmezler. Ayrica SC-MMO, her ne kadar SC'ye bayilsam da bana cok mantikli gelmiyor. WOW adi ile bu isin ekmegini yemeye devam edecekler diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kılıç kalkan FTW. SC bende severim ama MMO olarak deil.. Ha blizzard illaki diosa ben SC çıkarcam sende alıcan alıcaz başka çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 World of Starcraft çıkması için 2 sene veriyorum. WoW için maksimum 1 expansion daha görücez, ondan sonra content eklemeyi bırakıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Ben 2 exp daha diye düşünüyordum ama bu yeni MMO olayına girerlerse tek expte'de kesebilirler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 arthas öldükten sonra tbc'deki kil'jaeden gibi yeni dungeon ve bosslar ekleyecekler mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar