senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 2gün önce benim kartın borcunu ödeyim diye gittiydim bankamatiğe meğersem son kullanma tarihi geçmiş, huppp diye aldı içeri kartı matik. şimdi benim illa bankaya gidip o kartı geri almam gerekir mi? geri almassam benim için bir problem oluşur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 çağrı merkezini ara kapattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sana yeni kart yollamadılar mı süresi geçmeden önce? normalde böyle yapılması gerekiyor çünkü. gidip yenisini sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 o kartın sana geri gelmemesi için alıyor alet, geri alamazsın onu. benim kartı da yutmuştu ykb yine hesap kartı ama, yenisini gönderdik gelir demişlerdi, adres yanlışmış. ara telefonla hallet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 adresin güncelse adresine gelir kart, yok değilse bağlı olduğun şubeden alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 adres güncel değil maleesef. eski evin adresini vermiştim. muhtemelen yenisini göndermişlerdir de işte adres başka olduğu için şubeye geri dönmüştür. o zmn yapçağım tek şey gidip şubemden yeni kartımı almak değil mi? hiç uğraşmayayım şimdi gidip yutulan kartı almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 aynen öyle. ara yeni adresi ver, oraya göndersinler yeni kartı. zaten, muhtemelen sen aramasan bile yakında onlar seni arar. üff çok gizemli oldu. sen bizi bulamazsın biz seni buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Şimdi bunu okuyunca aklıma arkadaşla yaşadığımız olay geldi. Babasının 360 lirasını garanti bankasına kartsız yatırmak için bir atm ye gitmiştik, hesap numarasını falan girdi gerekli bilgileri işte, sonra parayı koydu içeri, çat diye kocaman bir uyarı çıktı: "PARANIZ ALIKONULMUŞTUR. LÜTFEN 32423 ARAYIP 3-4-3 TUŞLAYINIZ" şoke olduyduk zamanında. bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 biz kredi kartına para yatırırken hiç bi uyarı çıkmadan üzgünüm şu an işleminizi gerçekleştiremiyoruz byes diye bi yazı çıkmıştı para da içinde kalmıştı gerzek makinenin 260 lira için yarım saat makine başında telefonla konuşmak zorunda kalmıştık. ertesi gün yapılan sayımda 1400 küsür lira fazla çıkmış alette bizim de hesaba geçirilmişti paramız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bizim atm neyse ki bankanın yanındaydı, girdik içeri konuştuk hallettiler. İçeride görevli bayan atm yi arkadan açarken arkadaşlar benden biraz uzak durun germeyin falan dedi, sonra güvenlik çağırdı bizi biraz uzaklaştırdılar dsfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kahrolsun lan makinalar ne kadar sorun çıkartıyorlar, akbil bile doldurmuyorum makinadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar