Sum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Resimleri printerdan A4 kağıtlarına parça parça çıkarıp, birleştirdikten sonra battal boy olup duvara asılacak kıvama getiren, ama bulamıyorum...Sayfaları araştırıyorum, arıyorum bulamıyorum, çok değil 2-3 ay öncesinin konusuydu yanlış hatırlamıyorsam, eski konulara bakmaya azimle devam ediyorum genede bulamıyorum, aramada da başarısız oldum...Bilen hatırlayan varsa lutfen haber eylesin, Tşkler..konu kirliliği yarattım ama ne yapayım gerçekten çok gerek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 rasterbator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 rasterized printing diye ara google'da kardeşim. Ben bilmiyorum. Adobe'un kesin yapan bir programı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 çok sagol dostum, 1 dakika surmedi konuyu açtıktan sonra cevap gelmesi, roketsin, tuttugun altın olsun :) yetkili dostum konuyu silebilirsin, tekrar tekrar tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ayıp ettin kanka, ismimin hakkını veririm dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 roket adam said: ayıp ettin kanka, ismimin hakkını veririm dsdf emege_saygi.gif ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?25,3792312 burdada kullanımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar