Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 3. nesil netbooklar cikinca 2. nesiller 2. ele du$er. yani yurtdi$indan alabiliyosaniz alin derim. TRde cok secenek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 pil omru icin e-bay den 9cell battery ler sipari$ ediyosunuz, boylece piliniz 10 saatlere kadar cikiyor. Samsung NC 10 a 9 cell aldim, yapilan testlerde 12 saati goruyor ve full force kullanimda 7.30 a dayaniyor. bu imba bir sure. Tek sikinti pilin 3rd party olmasi. yani her zaman bir tehlike war. ama i$in komigi kendi urettikleri pillerde de war =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 cd-dvd rom açığını nasıl kapatacağız peki ? dünya hali, lazım oldu diyelim bir cd yi açmamız gerekti. napmalıyız? ikincisi, cd siz format nasıl atacağız? recovery programı fln mi var kendine ait? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bence burda elestirilmesi gereken kisim senin format atma ihtiyacin :) Recovery partition vardir mutlaka. Ayrica usb uzerinden de format atabilirsin. Son olarak da ROM konusunda, her seyin external olani var. Bu tur seyleri yaninda tasimamak gerekli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ayni sayfada konusu dahi var, nasil format atacagin vs. cd rom ihtiyacini ise agda baska makine varsa onun uzerinden veya external opticler kullanarak giderirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ben external icin bunu da aldim; LG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Samsung NC10 komiktir ama yaninda SP3 entegreli windows ve program cdsi ile birlikte geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ya benim format atma ihtiyacım olmazda. bilgisayar bilgisi msnde titreşim ve google olan kız arkadaşım kullanacak cihazı. herşey olabilir, mailine gelen spamlere tıklayabilir vs herşeyin çözümü varmış be, sağolasın esh bakayım alırsa artık bundan da alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 2. el alcan zaten, 0 lari 150 lira, degmez dvd rw icin. boyle slim olanlari da war, ama ne biliyim zaten yaninda ta$imiycan ki bunu, slim olmasinin anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 GERGE said: Ben de taşınma işinden sonra para kalırsa bir ikinci el almak istiyorum. Kütüphanede çalışırken çok işime yarar diye düşünüyorum. İkinci el fiyatlar ne kadar bir bilginiz var mı? Pil ömrü önemli, e-booklar için (100 MBlik textbook pdfleri) ve not almak için kullanacağım sadece. (mkv anime de izlerim arada) Söyle kütüphanede harcayacağım 4-5 saat boyunca pili bitmesin istiyorum. Ben de kütüphane için Samsung NC10 almıştım. Sonra kütüphaneye gitmek yerine evde çalıştığımı (daha doğrusu evde geyik yapıp çalışmadığımı (:D) farkedince sattım. Ama kütüphanede cidden çok yararı oldu. Ben genelde kitap/defter ile çalışıyorum. Ama 5-10 dakkada bir bilgisayarda bir şeyler araştırmam falan gerekiyor. Bakıyorum bakacağımı. İşim bitince kapağı kapatıyorum standby'a geçiyor. Standby'da nerdeyse hiç pil harcamıyor. Ve standby'dan açılıp kullanılabilir hale gelmesi anca 10-15 saniye falan sürüyor. O yüzden 8 saat kütüphanede kaldığım günlerde bile pili yarılamamıştım. Yalnız fanı çok sessiz olmasına rağmen çok sessiz ortamda dibinde duruyorsa duyuluyor. Benim NC10'daki sabit disk ise tıkır tıkır sesler yapıyordu ve kütüphanede rahatsız ediyordu. O yüzden 10 saat pil süresi olsa bile kullanmıyorken standby'a alırdım yani. Eh bu durumda da standard versiyonundaki bateri yeterli olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 SSDli alırım zaten alırsam, bir ebook koyarım hafızaya zaten. Evde birkaç tane 4 GB'lik SD kart var, film falan izlemek istersem onlara atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Amacın düzenli olarak ebook okumak için kullanmaksa 10" ekranın uzun vadede seni rahatsız etmeyeceğinden emin ol bence. Kişisel bir tercih ama ekran bana çok küçük geldi dediğim gibi. Daha çok kısa süreli işler için uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Heleki normalde buyuk ekran wide kullaniyorsan 10inchde bisey okumaya calisirken insan kalici $ehla olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 DPI'yi büyütürüm diyordum akrobattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 acrobat (td) foxit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Büyütürsün tabi de, devamlı yatay scroll yapmamak için satırın ekran genişliğine sığması lazım. Satırları yatay olarak tam oturtunca bile yazılar küçük kalıyor (1024x600 çözünürlük). Dolayısıyla da rahat okumak için laptop'a baya yakın durman gerekiyor. 22" geniş ekranda nerdeyse 1 metre uzaklıkta yayılarak okumaya alışmış biriyim. Yarım saat boyunca 10" ekranın dibinden kitap okuyunca gözler ağrımaya başlıyor. En iyisi kendin denemen tabi. Bir tanıdığında netbook bulursan yürüt bir deneme kitabı oku. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Esh said: acrobat (td) foxit (tu) Linux kullanıyorum ben abi, Acrobat'tan başka düzgün alternatif yok, Ocular falan kullanınca fontlar kötü görünüyor. 1024x600'lük, 10 inch bir nest açayım orada bir deneyim. Aynı şey olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Cercevesi iviri ziviri 10inch monitor tam 10inch e tekabul etmiyor pek, bi yerinde gormek lzm hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 sorun hdd deymi$. shit x2, temizlikcinin gazabina mi ugradi acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ne sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ya once western digital passport u taktim, cali$madi. sandim ki usb power yetmiyo dandik makinelerdeki gibi. bi kufrettim. sora baktim ana makinem de gormuyor. dedim ki shit x2 daha sonradan aklima geldi, mac fs formatlami$tik bunu bi ara, o zamandan kalmi$, dogal olarak windoze bunu unallocated goruyor =) boyle bi rahatlik coktu.. oyle hizli hizli yazinca silip editlemi$im yanli$likla , ne oldugu anla$ilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar