-007- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Malkor said: unutmayın kuran örümcek ağıyla doğdu. biz de spermden doğduk? mantık saçma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 şifre var ama kapağın altında. SEN BİLEMEZSİN ANCAK ALLAH BİLİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Beyler dine gore faiz haram, kolay kazanc haram o yuzden ucuza ev alip satmayin, normal ev alipta satmayin, yatirimda yapmayin, herseyi satin arabistan collerine gidip kuma oturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kolay kazanç haram değil. sallamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sen sipermken mantığının 10 numaraydı ben hatırlıyorum sen reistin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Cons said: bu oyunu anca kuran bozar! o da şüphesiz ki allahtır benim adım tatar ramazan, ben bu oyunu bozarım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Malkor said: sen sipermken mantığının 10 numaraydı ben hatırlıyorum sen reistin espri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 reisler kapaın üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 seyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kırbaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 nedanko said: aquila said: hz muhammedin hic sevmedigi bi arkadasi varmis zamaninda, bu adam tefecilikle paranin gozune vurmus, yuksek faizle halkin belini kirmis, o yuzden faiz haram. aslinda komik ama benzer bu isin gercegi.. hz. muhammed in cok borcu falan var ticaret yaptigi icin, faiz tabii oduyor.. neden sonuc iliskisi. biliyosun hep bir olayin ustune iniyor ayetler. hz. muhammed i korumak amacli. pek öyle değil gibi. Mesela bazı ifadeler doğrudan Hz. Muhammed'e yöneliktir ve ona bir şeylerin olması gerektiğini açıkça söyler. Ama Kuran'ı araştırırsanız faizle alakalı 6 ayetin hiçbirinin Hz. Muhammed'e yönelik olmadığını, aksine bunlardan bir tanesinin doğrudan Arapların ekonomik sistemlerini düzeltme amaçlı olduğunu görürsünüz. Araştırmadan yorum yapmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 abi kapağın altındaki jelatini kaldırcaksın önce lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Alseven said: ya cok komik bu dini konusmalar, lutfen biri allaha mail atip sorabilirmi Forex, Hisse senedi, ve simdilerde USA de populer olan olum tahvilleri(hayat sigortanizi satmak), altin borsasi, hedge fonlar, Vadeli islemler borsasi, filan acaba nedir? Muhammed bunlara neden cevap vermemis acaba? Acin gozunuzu yaaaa bunlar 1500 yil oncesinin konulari, gelisin biraz.. Kuran hayatta her konuyu açıklama amaçlı gelen bi ansiklopedi değil. "Muhammed bunlara neden cevap vermemiş acaba" =boş. Her şeye cevap vermek amacı yok. Nerenizden algılıyorsunuz bu olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kapağın altında bedava var koş tayyipi çok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 LathspeLL said: Beyler dine gore faiz haram, kolay kazanc haram o yuzden ucuza ev alip satmayin, normal ev alipta satmayin, yatirimda yapmayin, herseyi satin arabistan collerine gidip kuma oturun. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 deniz sektim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Alseven said: herkesin her isteği gerçekleşsin diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 şuan jandardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Cons said: Alseven said: Cons said: yanlış birşey değil işte faiz yemek. domuz yemek gibi birşey. mantıklı bir açıklaması herzamanki gibi yok. Domuz yemek neden yanlis, ben severek yiyorum. yanlış değil işte. 1500 yıl önce adamın biri dedi diye yemiyorlar. Bilim hergün biraz daha gelişir. O mantıklı açıklamanın oluşması yüzyılları bulabiliyor maalesef. Bilim eksik kalabiliyor çoğu zaman. Eskiden de biçok şey mantıksız ve anlamsız geliyordu ancak zaman geçtikçe sebepleri anlaşılabildi. Alseven said: Kusura bakma gozume capak kacmis tam okurken :) Aynen ya adam koyun ticareti yapiyormus, domuzlari yasak etmis ki kendi koyunlari satilsin. Tabi yahudi etkisi var kendi sulalesinde ama o baska konu. hocam sen her şeyi çözmüşsün ya hayırdır kaç fakülte mezunusun? Baksana adam bütün dünya insanlık tarihi dinler tarihi sosyoloji islam tarihi ekonomi hepsinin profesörü olmuş Kuran hatim etmiş de yorum falan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bu konunun sonu yok, umarım başlık kitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bilim oluşsun diye hacda döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kamuran yarin gelmeyecekmis, seneye pasta getirmemek istiyor o yuzden dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar