Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 oyunlarını nerden alıyorsunuz?

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Helal olsun diyorum o zaman. Zor is cunku her seferinde polis...

Istanbul'da surekli olan bir sey bu. Hatlardan dolayi. Gecen gun Kirinti'da oldu. Dogal olan bir sey yani. Heleki hatlarin yogun oldugu zaman ve bolgelerde. Cuma ve Cts aksamlari saat 8-10 arasi Bagdat Caddesi'nde Access'le alisveris yapamazsin mesela. Beklersin saatlerce. Simdi her seferinde polise gitmen imkansiz..

Her neyse, shopto'nun satis elemani degilim, seni internetten alisveris yapmaya ikna etmek gibi bir amacim da yok. Ama soylemeye calistigim gunluk hayatta aldigimiz riskler aslinda bilgisayardan gelebilecek zararlardan cok daha fazla. Ama tabi seni bilincli kullanici olarak tebrik etmek lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

eminönündeki doğu banktan alıyoruz genelde(orj oyunlar arası değişimi de yapıyolar) playstation tamircisi cok olduğu için oyun satan rahat 50 dükkan var. bide doğu bankın arka kapısından cıkınca bi dükkan var full ps2-3 oyunu satıyolar. ordada değişim yapıyoruz bazen. kampanya olursa electro world den alıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:
ankarada var mı böyle netteki, forumlardaki fiyatlarlarla elden alabieceğimiz takas edebileceğimiz bir yer ?

ya genelde takas işi hikaye oluyor. adamlar 20 tl istiyor en basit oyun takasına bile. onun yerine misal little big planeti yaklaşık 35 tl ye kargo dahil almak daha güzel.

ama ankaralı patilerle takas yaparsan daha uygun takaslar gerçekleştirebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden 2 haftada geliyordu ama o fiyatlarla çekiliyordu. Şimdi ciddi bir şekilde 3 4 gün max geliyor bana. Gönderim ücreti için sadece 1.5 pound alıyorlar oyun ücreti üstüne. 1 kere gelmemezlik yapmıştı bana 22 günde. O zamanda anında yenisini yolladılar. İkisi birden geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:
burda düzelmiş olan şey sendit değilde ptt de olabilir. Çünkü bize gelen postacı insanı bile çalınır abey diye aşşağıdan haber veriyor ve gelene kadarda orda duruyor buyur cnms diye.

lan postacıya ulaşamıyorum deli olcam. kızmış postacı cep numarasını vermiyo adi. sanki asılcam. manyak karı posta kutusuna bırakcağına masa üstüne topluca atıp gidiyor mektupları filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...