Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Papağan diyosun, biliyorum bir kez kopyalandı ben bir daha yutmam o numarayı. kartım ret olursa direk polise gidiyorum artık. izmirde 2 defa bu şekilde çete yakalandı duymadınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Helal olsun diyorum o zaman. Zor is cunku her seferinde polis... Istanbul'da surekli olan bir sey bu. Hatlardan dolayi. Gecen gun Kirinti'da oldu. Dogal olan bir sey yani. Heleki hatlarin yogun oldugu zaman ve bolgelerde. Cuma ve Cts aksamlari saat 8-10 arasi Bagdat Caddesi'nde Access'le alisveris yapamazsin mesela. Beklersin saatlerce. Simdi her seferinde polise gitmen imkansiz.. Her neyse, shopto'nun satis elemani degilim, seni internetten alisveris yapmaya ikna etmek gibi bir amacim da yok. Ama soylemeye calistigim gunluk hayatta aldigimiz riskler aslinda bilgisayardan gelebilecek zararlardan cok daha fazla. Ama tabi seni bilincli kullanici olarak tebrik etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Teşekkürler, İstanbulda olmadığımdan hatları bilemem. Ancak tabiki orada bu tip olaylar daha sık oluyordur. Benim kartım VARAN da kopyalanmıştı, gerisini siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 iyide polise gitmek niye kartini gunu gunune takip etmen yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 eminönündeki doğu banktan alıyoruz genelde(orj oyunlar arası değişimi de yapıyolar) playstation tamircisi cok olduğu için oyun satan rahat 50 dükkan var. bide doğu bankın arka kapısından cıkınca bi dükkan var full ps2-3 oyunu satıyolar. ordada değişim yapıyoruz bazen. kampanya olursa electro world den alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 senditte oyunların bir çoğu çok ucuzlamış. shopto pahalı kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ankarada var mı böyle netteki, forumlardaki fiyatlarlarla elden alabieceğimiz takas edebileceğimiz bir yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Lopeth said: ankarada var mı böyle netteki, forumlardaki fiyatlarlarla elden alabieceğimiz takas edebileceğimiz bir yer ? ya genelde takas işi hikaye oluyor. adamlar 20 tl istiyor en basit oyun takasına bile. onun yerine misal little big planeti yaklaşık 35 tl ye kargo dahil almak daha güzel. ama ankaralı patilerle takas yaparsan daha uygun takaslar gerçekleştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 takası eski oyunlar arasında yaptığın zaman gerçekten ucuza gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 mavide 80gb lıklar 750 felan şu an sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sendit bomba be. 16 sında stokta olmayan oyun siparişi verdim. 17 de yola çıktı. 20 sinde bekliyorum en geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 geçen oblivion aldım.5 günde elime geçti.helal olsun dedim.send it sitesinin 2 senedir müşterisiyim sadece yılbaşılarında geçikme yaşıyor.onun dışında son sürat gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 little big planet 17 sinde çıktı yola biraz önce geldi öeh ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 birde anlamadığım bir neden yüzünden olması gereken fiyattan çok daha düşüğünü çekiyorlar. Mgs 4 aldım 19.5 pound tuttu. 28 ytl çekmişler. Little big planet 16.5 pound tuttu 27 ytl çekmişler. Bug mı oldu acaba :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 shopto mu az çekiyor? sömürelim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sendit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yanlış aldıkları fiyatların hepsini düzeltmişler ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 lan gta 4 ün de gelmesi lazımdı gelmemiş. little big planet geldi gta gelmedi. acaba çalındımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben olsam çalardım kendim çalar kendim oynardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 sendit gercekten kaliteli ve guvenilir bi sitemi hakkinda hep kotu seyler duymustum 2 haftada geliyor oyun cok ugrastiriyor zart zurt diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 eskiden 2 haftada geliyordu ama o fiyatlarla çekiliyordu. Şimdi ciddi bir şekilde 3 4 gün max geliyor bana. Gönderim ücreti için sadece 1.5 pound alıyorlar oyun ücreti üstüne. 1 kere gelmemezlik yapmıştı bana 22 günde. O zamanda anında yenisini yolladılar. İkisi birden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Herkese degil abi, ben mesela gecen persembeden beri bekliyorum. Gelemedi bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 burda düzelmiş olan şey sendit değilde ptt de olabilir. Çünkü bize gelen postacı insanı bile çalınır abey diye aşşağıdan haber veriyor ve gelene kadarda orda duruyor buyur cnms diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 shopto tek geçerim.sentiten 11 günde gelmişti oyunum shoptodan verdiğim siparişler 5. gün elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Lopeth said: burda düzelmiş olan şey sendit değilde ptt de olabilir. Çünkü bize gelen postacı insanı bile çalınır abey diye aşşağıdan haber veriyor ve gelene kadarda orda duruyor buyur cnms diye. lan postacıya ulaşamıyorum deli olcam. kızmış postacı cep numarasını vermiyo adi. sanki asılcam. manyak karı posta kutusuna bırakcağına masa üstüne topluca atıp gidiyor mektupları filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar