Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karabasan


Mortis

Öne çıkan mesajlar

Karabasan mı denio nedir, Uyku sırasında bilincin yerine gelio fakat vücudunu hareket ettiremiosun tam olarak uyanamiosun.

İlk defa olmuo, Olur arada bi şekilde zorlarım uyanırım da bu sefer panik mi ne yaptım. Bağırmaya çalışıorum sesim çıkmıo yatağımdayım görebiliorum. Odamın kapısına gidip kapıyı açıp annemleri falan çağırıyorum sonra bi bakıyorum tekrar yatakta hareket etmemişim. vücudum yorgun böle. Tam felç gibi. İnledim durdum ta ki annemle ablam odama koşarak girene kadar. Onlar uyandırdı. Şimdi de uyumaya korkuorum tekrar meh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herşeyi mantığa dayandırmamak lazım Laorx..

Hypnagogia state'te iken insan farklı bir consciousness seviyesinde oluyor, bu da dışardan gelen etkileşimlere açık olmak demek.. İnsanlar farklı tripler için (astral projection, ruhlarla iletişim, insight vs..) için kasti olarak kendilerini Hypnagogia'ya sokuyor

wiki said:
Hypnagogia is sometimes known as 'the faces in the dark phenomenon' because those who experience this state commonly report seeing faces while experiencing waking-sleep.[11] Similar hypotheses have been put forward linking this condition to a number of other apparent paranormal experiences, including alien abductions, paranormal nocturnal visitations, and religious experiences such as contact with angels or demons.


Bence uyuma Mortis, hala etrafta olabilirler!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ördek dili turşusu yemen lazım. başka türlü geçmez. (şaka yaptığımı düşünenler aratıp okuyabilir adı komik diye dalga geçiyorum demek değil bu biyoloji okuyorum ve biliyorum biraz)
(kesinlikle dalga geçiyorum yalan söylemeyeyim biyolojiyle bir pipimalakası yok zaten git yat erkek adamsın olur böle şeyler morali bozmamak lazım sekse devam)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

enteresan bişey merak ediyorum açıkçası nasıl bi deneyim. sadece 1 kereliğine uyandığımda kolumu hareket ettiremedim baya hissediyorum kolum var kesilmemiş, ama oynatamıyordum. yaşadığım tek garip deneyim bu oldu asdkfj (o da kolumu yukarda tutup uyumuşum sanırımda kan gitmediği için uyuşmuş falan bişey olmuş olsa gerek)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...