rona Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 y@ bu çocukLuk yıLLarında ne naneLer yemişim ben ya... Demin bi ark.La beraber geziyoduk eve geLdim. akLımıza geLdi doLaşırken... bi gün biz bu ark.ın evine gitmiştik. aLmıştık doLaptan yumurtaLarı otoparktaki arabaLarın üstüne... :D biride o zaman için harbi yüksek marka arabaydı. adam aşağıya indiğinden küfürLer etmiş ark. anLatıyodu... sizinde var mı böLe anıLarınız???[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
rona Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bi yaramaz ben varmışım heraldeeeee[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 vay be helal olsun[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
rona Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 :utaniem:[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 La havle...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 o araba babamındı huleeeeynnn!!![signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Rona Sana bir tavsiyem var kosmaya basla :=)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 arthurcum sesli harf satın almak ister misin? elimde çok temiz, az kullanılmış "i" ve "e" var :D[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 15 Mayıs 2004 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bu ntrnt yedi bitirdi bizi yaw :-) *!türkçe moduna geçer*
damar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 mayfer benim lafı çalmış... ama helal olsun o da delikanlı adammış sen de...[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Hayır anlamıyorum, baştan garbage'a gideceği belli olan konuları içini garbage'da bile olmaması gerekecek şekilde abuk subuk şekilde doldurmaktan ne anlıyorsunuz?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben hiç chemicallık yapmadım, gurur duyuyorum kendimle
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 chemicali manevi olarak destekliyorum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 cico ne alaka yaw? niye aynı şeyi yasıosun her topie ;)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Yok bu buraya uydu Chem ı elestırıolarya hep o bakıma[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 chemin de eleştirilmiycek yanı yok, ee biz adamın fikirlerini eleştiriyoruz zaten büyüğüz çok çok büyüğüz :D sokağa light atmış bomba diye etrafa bağırmış. ya polis gelseydi bomba imha ekibi gelseydi, bomba olmadığını araştırdıklarında soruşturma yapsalardı, chemical başına iş alsaydı, başı derde girseydi.. bak biz chemiyi düşünüyoruz ayrıyetten :-P[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Mayıs 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 :lol:[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 öhöm öhm konumuza dönelim :) ben yaramazlık fln yapmazdım hiç.Sadece kedilere çok zulmüm olmuştur.Boncuklu shotgun'um ile kedileri vururdum.Sonra da pisipisi diye çağırıp beslerdim :) *!içini çeker* peh peh peehh!!! nerden nereye bi zaman kedi avlarken şimdi kedi hastası olduk (a.k.a--paticik) :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 mahalle savaşı yapmayan erkek çocuk çocukluğunu hakkıyla yaşayamamıştır derim.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 mahalle savaşı varoşlarda olur genelde be :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bak horace anlaştığımız noktalar da yok dğilmiş :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ağaçtan kestane düşürürdük içini oyup ip bağlardık uzun.Sonra sallaya sallaya yan mahalledeki çocuklara fırlatırdık,savaşırdık. Ahhh uhhh diye kafalar şişik eve dönerdik sonra anam bi ton döverdi fln... :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Öne çıkan mesajlar