Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çocukluk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
y@ bu çocukLuk yıLLarında ne naneLer yemişim ben ya... Demin bi ark.La beraber geziyoduk eve geLdim. akLımıza geLdi doLaşırken... bi gün biz bu ark.ın evine gitmiştik. aLmıştık doLaptan yumurtaLarı otoparktaki arabaLarın üstüne... :D biride o zaman için harbi yüksek marka arabaydı. adam aşağıya indiğinden küfürLer etmiş ark. anLatıyodu...
sizinde var mı böLe anıLarınız???[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Nüfus: 26.000.000
Başkent:Kadıköy
Rakım:6

Mesaj tarihi:
bi yaramaz ben varmışım heraldeeeee[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Nüfus: 26.000.000
Başkent:Kadıköy
Rakım:6

Mesaj tarihi:
La havle...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
o araba babamındı huleeeeynnn!!![signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
arthurcum sesli harf satın almak ister misin? elimde çok temiz, az kullanılmış "i" ve "e" var :D[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 15 Mayıs 2004 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayır anlamıyorum, baştan garbage'a gideceği belli olan konuları içini garbage'da bile olmaması gerekecek şekilde abuk subuk şekilde doldurmaktan ne anlıyorsunuz?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Mesaj tarihi:
cico ne alaka yaw? niye aynı şeyi yasıosun her topie ;)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına

Mesaj tarihi:
chemin de eleştirilmiycek yanı yok, ee biz adamın fikirlerini eleştiriyoruz zaten büyüğüz çok çok büyüğüz :D

sokağa light atmış bomba diye etrafa bağırmış.
ya polis gelseydi bomba imha ekibi gelseydi, bomba olmadığını araştırdıklarında soruşturma yapsalardı,
chemical başına iş alsaydı, başı derde girseydi..
bak biz chemiyi düşünüyoruz ayrıyetten :-P[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Mayıs 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
öhöm öhm konumuza dönelim :)
ben yaramazlık fln yapmazdım hiç.Sadece kedilere çok zulmüm olmuştur.Boncuklu shotgun'um ile kedileri vururdum.Sonra da pisipisi diye çağırıp beslerdim :)

*!içini çeker*
peh peh peehh!!! nerden nereye bi zaman kedi avlarken şimdi kedi hastası olduk (a.k.a--paticik) :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
Bak horace anlaştığımız noktalar da yok dğilmiş :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
ağaçtan kestane düşürürdük içini oyup ip bağlardık uzun.Sonra sallaya sallaya yan mahalledeki çocuklara fırlatırdık,savaşırdık.
Ahhh uhhh diye kafalar şişik eve dönerdik sonra anam bi ton döverdi fln... :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
  • Yeni Oluştur...