Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 parmakucu neden acır? parmakucu ayrı mı yazılır? ölücek miyim?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 . içi sert ayakkabı . fazla yürümek . fazla yürürken soğuk hava olması . ayağın büyük . parmaklarında
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ayağı büyük olanın :D:D anladın sen (:P) :D auhaua :D
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 xwhiplashx said: . içi sert ayakkabı . fazla yürümek . fazla yürürken soğuk hava olması . ayağın büyük . parmaklarında el parmağım yalnız daha da detaya girersek sağ elimin baş parmağı
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Saeros said: xwhiplashx said: . içi sert ayakkabı . fazla yürümek . fazla yürürken soğuk hava olması . ayağın büyük . parmaklarında el parmağım yalnız daha da detaya girersek sağ elimin baş parmağı ps parmaklarından biri abi o. diğer de diğer baş parmak. playstation sendromu var sende. ps i azalt geçecek.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ps oynamıyorum, tırnak yemiyorum, tırnağımı derinden kesmedim, orçun çkışagel bu arada sağ demişim yanlışlıkla ama sol elimin baş parmağıydı acıyan, ucu acıyordu zonklama şeklinde, sonra geçti, ben de bunu yatağımda godoş gibi yatarak kutladım
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Parmak uçlarında şınav pozisyonu mu alıyorsun sacep
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Saeros said: ps oynamıyorum, tırnak yemiyorum, tırnağımı derinden kesmedim, orçun çkışagel hastayım :(
Voys Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 parmakucunu bılmıorumda, ölücek miyim değil ölecek miyim
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bilmiorumda değil bilmiyorum da voys değil buzağı
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 senin barmahların şımarmış.. sol kendisini sağ ve sağ da kendisini sol zannediyor ki sen hangisi hangisidir anlamıyorsun, bilemiyorsun. bize de hatalı bilgi veriyorsun.. sol parmağına yeşil parka falan giydir, sağ olana da ülkücü bıyığı çiz. adlarını da deniz ile kürşat falan koy.. sonra yat yatağına kutla bunu. barnahlarını da burnuna sok. dursunlar öle bi süre.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 deniz unisex isim, hırçın nejat falan koysam
Voys Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bilmiorumdaki ''da'' dahi anlamında olmadığı için birleşik. y tuşuda basılmıyor bu klavyede o yüzden bilmiorum yazılı
Öne çıkan mesajlar