Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 parmakucu neden acır? parmakucu ayrı mı yazılır? ölücek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 acıyan parmağı kesicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 barrel roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 . içi sert ayakkabı . fazla yürümek . fazla yürürken soğuk hava olması . ayağın büyük . parmaklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ayağı büyük olanın :D:D anladın sen (:P) :D auhaua :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 xwhiplashx said: . içi sert ayakkabı . fazla yürümek . fazla yürürken soğuk hava olması . ayağın büyük . parmaklarında el parmağım yalnız daha da detaya girersek sağ elimin baş parmağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 tırnağını derin mi kestin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 şekerin düşmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 tuzun çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 üre baş vermiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Tırnak mı yiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Saeros said: xwhiplashx said: . içi sert ayakkabı . fazla yürümek . fazla yürürken soğuk hava olması . ayağın büyük . parmaklarında el parmağım yalnız daha da detaya girersek sağ elimin baş parmağı ps parmaklarından biri abi o. diğer de diğer baş parmak. playstation sendromu var sende. ps i azalt geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ps oynamıyorum, tırnak yemiyorum, tırnağımı derinden kesmedim, orçun çkışagel bu arada sağ demişim yanlışlıkla ama sol elimin baş parmağıydı acıyan, ucu acıyordu zonklama şeklinde, sonra geçti, ben de bunu yatağımda godoş gibi yatarak kutladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Emdirdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Parmak uçlarında şınav pozisyonu mu alıyorsun sacep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Saeros said: ps oynamıyorum, tırnak yemiyorum, tırnağımı derinden kesmedim, orçun çkışagel hastayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 parmakucunu bılmıorumda, ölücek miyim değil ölecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bılmıorum ne demek peki? bıl bıl bıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 knaytçı seniii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bilmiorumda değil bilmiyorum da voys değil buzağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 senin barmahların şımarmış.. sol kendisini sağ ve sağ da kendisini sol zannediyor ki sen hangisi hangisidir anlamıyorsun, bilemiyorsun. bize de hatalı bilgi veriyorsun.. sol parmağına yeşil parka falan giydir, sağ olana da ülkücü bıyığı çiz. adlarını da deniz ile kürşat falan koy.. sonra yat yatağına kutla bunu. barnahlarını da burnuna sok. dursunlar öle bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 deniz unisex isim, hırçın nejat falan koysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 mahir koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bilmiorumdaki ''da'' dahi anlamında olmadığı için birleşik. y tuşuda basılmıyor bu klavyede o yüzden bilmiorum yazılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar