Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Ice Stone Has Melted!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bu arada dünden beri lag var ve serverdaki diğer türk oyuncularda da varmış, diğer serverlardada varmı bu yoksa yine bizim battlegroup tamı !!
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:
ben mountla koşarken arada bildiğin vites değiştirir gibi anlık durup bir anda ileri atılmaya başladım..nedendir çözemedim.

fps az-çok, lag var-yok farketmiyo

Distract? :p
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Aket-Atum said:
ben mountla koşarken arada bildiğin vites değiştirir gibi anlık durup bir anda ileri atılmaya başladım..nedendir çözemedim.

fps az-çok, lag var-yok farketmiyo

Distract? :p

abi valla undercityde bana distract atan bir rogue varsa haklısın ve mantıklısın :D
Mesaj tarihi:
bende titanium ore topluyordum 2 kazma darbesi attım titanium kayboldu garip isimli biri benden önce almış gibi bir msg geldi..

Sağa baktım sola baktım kimseler yok combat log daki isme who çektim kimse yok ( belki horde dedim )

ama gecenin o saatinde benden 1 saniye önce tıklayıp alabilen ve aynı sessizlikte kaybolabilen birini görmedim hiç..

Blizzard GM leri titanim stockluyor..
Mesaj tarihi:
ozii_x said:
bende titanium ore topluyordum 2 kazma darbesi attım titanium kayboldu garip isimli biri benden önce almış gibi bir msg geldi..

Sağa baktım sola baktım kimseler yok combat log daki isme who çektim kimse yok ( belki horde dedim )

ama gecenin o saatinde benden 1 saniye önce tıklayıp alabilen ve aynı sessizlikte kaybolabilen birini görmedim hiç..

Blizzard GM leri titanim stockluyor..

phaseing ftw ^^
Mesaj tarihi:
Ben bu icestone şeysini tam kaluaktan reputation kazandıktan sonra gördüm. Bi penguen pet edindim. Tam summonladım pengueni, bu icestone yazısını gördüm.

Tabi hemen nedense benim penguenle ilişkilendirmiştim. Taaa ki paticikde konuyu görene kadar :)
  • Yeni Oluştur...