Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bu yazıyı görmeye başladım bu aralar, tüm sunucuya gidiyor galiba bu mesaj. Bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 glitchmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ufak bir sorunmuş. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=14990463371&pageNo=1&sid=1#4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bir de şey var yaw, durup dururken dalaranda "NO COLS!!!" diye birşey chat logda çıkıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ya bu arada dünden beri lag var ve serverdaki diğer türk oyuncularda da varmış, diğer serverlardada varmı bu yoksa yine bizim battlegroup tamı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ben mountla koşarken arada bildiğin vites değiştirir gibi anlık durup bir anda ileri atılmaya başladım..nedendir çözemedim. fps az-çok, lag var-yok farketmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Anladık eridi ice... spam cı Blizzard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Aket-Atum said: ben mountla koşarken arada bildiğin vites değiştirir gibi anlık durup bir anda ileri atılmaya başladım..nedendir çözemedim. fps az-çok, lag var-yok farketmiyo Distract? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 DISTRACT MODE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Gangren said: Aket-Atum said: ben mountla koşarken arada bildiğin vites değiştirir gibi anlık durup bir anda ileri atılmaya başladım..nedendir çözemedim. fps az-çok, lag var-yok farketmiyo Distract? :p abi valla undercityde bana distract atan bir rogue varsa haklısın ve mantıklısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Tabii bunun da ihtimali bayağı bi düşük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 global warming diyolar ama yani acayip sıktı bu spam yaa... ok its melted. easy come easy go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 northend melted server down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Aynı serverda bu uyarıyı hiç görmemiş arkadaşım var yauv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bende titanium ore topluyordum 2 kazma darbesi attım titanium kayboldu garip isimli biri benden önce almış gibi bir msg geldi.. Sağa baktım sola baktım kimseler yok combat log daki isme who çektim kimse yok ( belki horde dedim ) ama gecenin o saatinde benden 1 saniye önce tıklayıp alabilen ve aynı sessizlikte kaybolabilen birini görmedim hiç.. Blizzard GM leri titanim stockluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ozii_x said: bende titanium ore topluyordum 2 kazma darbesi attım titanium kayboldu garip isimli biri benden önce almış gibi bir msg geldi.. Sağa baktım sola baktım kimseler yok combat log daki isme who çektim kimse yok ( belki horde dedim ) ama gecenin o saatinde benden 1 saniye önce tıklayıp alabilen ve aynı sessizlikte kaybolabilen birini görmedim hiç.. Blizzard GM leri titanim stockluyor.. phaseing ftw ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ne PvP ler dönüyo o titaniumların başında... Dün uçan mountla adamın tepesine atlayıp havada fear attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Gelsin beklerim :D.. Bizim realmde ben fazla karşılaşmadım Titanium başında pvp.. Bir kere ben alırken bir rogue sap atma gafletinde bulundu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ben bu icestone şeysini tam kaluaktan reputation kazandıktan sonra gördüm. Bi penguen pet edindim. Tam summonladım pengueni, bu icestone yazısını gördüm. Tabi hemen nedense benim penguenle ilişkilendirmiştim. Taaa ki paticikde konuyu görene kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 The Icestone has melted olayı bug, Midsummer Fire Festival'de yer alacak normalde, ilk restart'ta gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ice Stone erimiş siz hala madendi, PVP'ydi tartışıyorsunuz! Ice Stone eridi, hepimiz ölümün eşiğindeyiz burada! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Global Warming geyiği iyiymiş. Northrend eriyor! Save the tuskarrs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar