Numb Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 www.havalisilah.com[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! [Bu mesaj Numb tarafından 05 Mayıs 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ahh tam boyle bişi arıyodum ilaç gibi geldi[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ooo iyi saol valla...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Aman siamon görmesin gidicek alıcak sonra babası yakalicak dayak yicek :D[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Gammo-Sarsılmaz havalı tabanca ve tüfekleri geldi ilk olarak aklıma :P bakalım bakalım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Arkadaşlar ben Maltepede oturuyorum,bu silahlardan en yakın nerede bulabilirim acil olarak almam lazım![signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 sitenin forum bölümü var arkadaşlar orda da yazıp sorabilirsiniz sanırım sorular. ayrıca kulüp var üye felan da olunuyo.[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 forumu boşver abi acil adres lazım bana alcam alcam alcam :D[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ne bu ya havalı silah fun club falan açmış herifler.. helal olsun delikanlı silahlarmış...[signature][hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Offf gorunce nasıl heyecan yaptım ne zamandır bunun için türkçe kaynak arıyordum. Süper bir site olmasına rağmen henuz içeriğin tamamlanmamasından beni pek kesmedi. Katalog bölümünde orjinal sitelere bağlandığından pek bir şey anlayamadım ne de olsa bu konuda bir şey bilmiyorum. Ama haftanın slahı bölümündeki tarzda testler arttıkca bayağı tatmin edici bir site olacak gibi görünüyor. Bir tane almak için umarım yakın zamanda bizi tatmin edecek bir içerige kavusur site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ehe paintball bölümü de koymuşlar negzel. ama o da yapım aşamasında henüz. mail atayım da isterlerse içeriğe katkı sağlayayım bari[signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Kardeşim bırakın silahı falan kalem kılıçtan keskindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Varsa böyle işlerle uğraşanlar anlatsın biraz paylaşsın bilgilerini biziml e de biz öğrenelim ne nasıl oluyor. Mesela ellerinde ne tür silahlar var, özellikleri nedir? Beğendikleri silahlar nelerdir, özellikleri nelerdir? Neden onları beğenirler? Biz silah alacaklar neleri bilmeli nelere dikkat etmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: EagleEye, 08 Mayıs 2004 05:28 tarihinde demiş ki: Kardeşim bırakın silahı falan kalem kılıçtan keskindir [signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 İyi peki o zaman ben anlatayım. Ben de bir dolma kalem var Monc Blanc marka akıllara zarar. 100 metreden havada demir 250bin lirayı vuruyorum. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben hayatimda bukadar kotu cumle gormedim said: turkgun demiski:Model 1077 çok hafif ve kompak yapısıyla ve atış öncesi kurmak zorunluluğu olmadığından yeni başlayan gençler ve yarı otamatik atış sistemi nedeniyle ard arda 12 saçmayı seri atabilmesiyle de seri atışı sevenler için ideal bir silah olarak tavsiye edebileceğimiz bir silahtır. gozum yoruldu okurken[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 arkadaşlar siteye ve foruma üye olun süpermiş hakkaten :))[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar