aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 senin torbadan lexius ceksin, bi de oyle deneyin bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 çok ilgnçmş harbiden hll olsn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 50 canta actım simdiye kadar yaklasık, tek bag of candy dustu, onda da bir eksik var.. gm e page atacam artık ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 düştü bag of candy, ondan da gereken zıpcıktı düsmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 yine düştü, ilk 3 ü boş geçtim, sonra "uğur" yapmak icin storm peaks e uctum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 orgrimmar bankanın onunde dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sabah dokuzda yattım yanıma laptop u alarak her saat bası alarmı kurup uyanıp oyuna gırdım bu saate kadar omrumde daha bır oyun ıcın bole bır mallık yapmamıstım 2 bag of candy dustu totalde bırazdan gırıp bırını northrend ı dıgerını outland ı gezerken acıcam eger dusmesse agzımı cok kotu bozucam yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 viktor harbi abartmışsın abi yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 13. bag HALA YOK YETER LAN NASIL ACHIVEMENT BU, 24 SAATTIR KASIYORUM BU NE BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 abi bi tek sana boyle, ben 2 gunde tamamladim hepsini, 2. bagde bitirdim o olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 yok yani karakterin sacindan ustundeki giysiye durdugum yere kadar herseyi degsitiriyorum bir umit all yours kaldi bir ve dusmuyor ya offf bir sene beklemek zorunda kalicam simdiye kadar cikan her holiday achivemnt i yaptigim halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 page atsana gme, olmaz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 random loot is random :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Üzülme Viktor, daha önünde koca bir 10 saat var. Hem sana 1 tane lazımmış, bana 3 tane daha gerekiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 I'll follow you all.. ile baslayanı sey ile iliskilendirdim ben, uzerinde su ok atan pet olsun. Hani baskası sana ok atınca cıkan. Alakası yoktur eminim ama dene iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=8053486809&sid=1&pageNo=1 offical moan thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 i'll follow you all around azeorth kaldı bende sadece, allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Ya çıldırmamak elde değil, abi halen bag of candies çıkmadı. Sadece I LOVE YOU ve I'm all yours! kaldı, durmadan Adored buffı üzerimde diilken gift alıyorum çıkmıyo of. Delirtti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Sonunda tamamladım :) emegi gecen herkese tesekkurlerimi iletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 24 saattir hi kacirmadim yalan oldu benim drake hayalleri black proto yu zaten violet den once alicaktim oda tesellim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 daha sabaha var viktor. 6 da bitmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sabaha kadar bekliycem tabi ama sanmiyorumki dussun bu saatten sonra forumlarda herzamanki gibi, brew of the month alamiyanlar ile bunu tamamliyanlar kaldirilmasin bu diye aglarken brew e kasip bunda takilanlar kaldirilsin diye agliyor filan hani bide brew of the month gibi olsa raziyim beklerim anasini satiyim 14 bag harcamisim alamamisim seneyede alicagim garanti degil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bendede bir tane Hot lips , kaldı hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ve düştü , 9 şansım kaldı Hot Lips istiyorum.... hadi bakalım edik : VE ALDIM!!! 8. şansımda hotlips...buudur ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 gene dusmedi son 2 saatim kaldi sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar