Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Love is in the air

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar Nation Of Adoration'u nasıl yapıyoruz ? Tüm şehirlerden gerekli itemleri topladım ve şu anda elimde "Alliance Gift Of Collection" var.Dün akşam bunu SW'deki uçan cin e verdim fakat Nation of Adoration achivementinde Stormwind yeşil(aktif) olmadı.Ne yapmalıyım ? :(
Mesaj tarihi:
cok komik bi sekilde aldım I LOVE YOU sekerini. guildde bi abi var, tabard vendordan al dedi, gittim aldım once bag cıktı. 4 kere denedim cıkmadı. sonra gel bankanın onunde dene dedi, 5. de geldi seker :)

adamın rankini şeyhmaster yapmayı düşünüyoruz.
Mesaj tarihi:
çok şanslıymışsın :D bende guardları gezerken 2 tane şeker çantası düşürmüşüm hiç farkında değilim. çok kolay bi şekilde tamamladım o achivementi hehe - kufur etmeyin plz - :p
Mesaj tarihi:
toggie said:
cok komik bi sekilde aldım I LOVE YOU sekerini. guildde bi abi var, tabard vendordan al dedi, gittim aldım once bag cıktı. 4 kere denedim cıkmadı. sonra gel bankanın onunde dene dedi, 5. de geldi seker :)

adamın rankini şeyhmaster yapmayı düşünüyoruz.

ahaha kim o ? :D
Mesaj tarihi:
onları achievemntlarını bitirmiş insanlardan da alabiliosunm. yani soulbond diil, AH de falan da satılıyo. bi de adoration buff ı yokken herhangi bi npcden aldığın giftte cıkıyo
Mesaj tarihi:
Viktor said:
9 BAG VE HALA BIR TANE EKSIK
YARIN 6 YA KADAR CIKMAZ VE SIRF APTAL RNG YUZUNDEN ALAMASSAM BIRAKIRIM BU OYUNU
YATMIYCAM HER SAAT KASICAM ANASINI SATIYIM

bn 2 bagte hepsini tamamlamştm :pp
hangisi eksik euheue ?
  • Yeni Oluştur...