Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 7. bag hala yok OFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 vik sendeki de nasıl bi sanssızlıktır. bana 3. bag cıkmadıgından yapamıyorum hadi de, 7. bag nedir be oyunu bıraktırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 2 bagde tamamladim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Arkadaslar Nation Of Adoration'u nasıl yapıyoruz ? Tüm şehirlerden gerekli itemleri topladım ve şu anda elimde "Alliance Gift Of Collection" var.Dün akşam bunu SW'deki uçan cin e verdim fakat Nation of Adoration achivementinde Stormwind yeşil(aktif) olmadı.Ne yapmalıyım ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 debuff yokken vendorlardan kutu alıcaksın, guardlardan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Hmm,mesela şu an debuff yok, parfume'yı kullanıp npc den mi alacağım ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 npc derken guard olmayanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 aynen onlardan , nam-ı diğer citizenler yanii :) tamamdır raidden sonra deneyeceğm çok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 cok komik bi sekilde aldım I LOVE YOU sekerini. guildde bi abi var, tabard vendordan al dedi, gittim aldım once bag cıktı. 4 kere denedim cıkmadı. sonra gel bankanın onunde dene dedi, 5. de geldi seker :) adamın rankini şeyhmaster yapmayı düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 çok şanslıymışsın :D bende guardları gezerken 2 tane şeker çantası düşürmüşüm hiç farkında değilim. çok kolay bi şekilde tamamladım o achivementi hehe - kufur etmeyin plz - :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Tuhaftır ama "Alliance Gift Collection" u ironforge'de teslim ettim fakat stormwind'e tick attı :)) nedenini bilen var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 8 bag ile rekora kosuyorum seyini seyettigimin RNG nin RNGsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ne diyeyim artık ya, sabahtan beri saat başı deniyorum, bag of candies çıkmadı hala. Dünden kalanlarla beraber 54 tane bilezik oldu ya yuh derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 toggie said: cok komik bi sekilde aldım I LOVE YOU sekerini. guildde bi abi var, tabard vendordan al dedi, gittim aldım once bag cıktı. 4 kere denedim cıkmadı. sonra gel bankanın onunde dene dedi, 5. de geldi seker :) adamın rankini şeyhmaster yapmayı düşünüyoruz. ahaha kim o ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hasan abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 aaah ah achievementlarda onun gösterdiği yoldan gitsem şimdi glory of the raiderı yarılamıştım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Şu "Love Fool" zımbırtısını almanın yolu nedir ? İlk buffu citizenlerden mi almam lazım yine? yoksa başka bişey mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 onları achievemntlarını bitirmiş insanlardan da alabiliosunm. yani soulbond diil, AH de falan da satılıyo. bi de adoration buff ı yokken herhangi bi npcden aldığın giftte cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tamamdır.AH'den alacam buyuk ihtimalle ama su adora buff u bitince guardın birinden alalım bakalım cıkacakmı :) 2 tane piknik kutusu cıktı o çıkmadı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 9 BAG VE HALA BIR TANE EKSIK YARIN 6 YA KADAR CIKMAZ VE SIRF APTAL RNG YUZUNDEN ALAMASSAM BIRAKIRIM BU OYUNU YATMIYCAM HER SAAT KASICAM ANASINI SATIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Viktor said: 9 BAG VE HALA BIR TANE EKSIK YARIN 6 YA KADAR CIKMAZ VE SIRF APTAL RNG YUZUNDEN ALAMASSAM BIRAKIRIM BU OYUNU YATMIYCAM HER SAAT KASICAM ANASINI SATIYIM bn 2 bagte hepsini tamamlamştm :pp hangisi eksik euheue ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 10. bag imi aldim lexius yanimdaydi hatta gene yok bir all yours eksik NEDIR YA BU YEMINLEN BEN BOLE ACHIVEMENT A APARKAT CEKERIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 abi sende bi ariza var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 valla abi bu gidişle duş yolu gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar