EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bildiğiniz site varmı replay indirebileceğimiz. Mümkünse güncel dota mapleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Benimkileri izle.Akşam oynarsak çekerim sana bitane :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 http://www.gosugamers.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 EagleEye said: Bildiğiniz site varmı replay indirebileceğimiz. Mümkünse güncel dota mapleri için. bütün versiyonlardaki replayleri izlemeni sağlayan bir program vardı hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yok yeni heroları itemları falan görim istiyorumda. bLackcha0s said: Benimkileri izle.Akşam oynarsak çekerim sana bitane :p çok proyum diyosun yani :P Silphatos said: http://www.gosugamers.net/ eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bir gün patinin serverda spec. olursun, "hangi heroyla nasıl oynanmalı" adlı seminerimden de seçmeler yaparım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ya ben böle taşakları kocaman oyuncuların replaylerinden izlemek istiyorum. rusya vs kore falan tarzı. buldum gerçi ama açamıyorum version eski diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bende 7okka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 çifti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 id'ni söyle sana ne olacağını söyleyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Meet Your Makers ( MYM ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Dartanian said: id'ni söyle sana ne olacağını söyleyim :P id ne dayı wepladaki id denmi bahsediyon ? şakamısın id ye göre mi analiz yapıyon asjdvas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ya bu replayler bende açılmıyor versiyon farkı var sanırım. Bizdeki versiyonlara göre replay nerden bulabiliriz ? yada tüm verisyonları çalıştıran bi player varmış sanırım bulamadım onu bulsak. bide daha az karışık replay siteleri var mı ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 OO MAÇ KASETLERİNİ Mİ İZLİCEN. BÜYÜK MAÇ ÖNCESİ HAZIRLIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 zaafları belirleyeyim diyorum kampa girdim şu an ukraynadayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Black ben dotaya başladım sen noobdun ben çok iyiyim sen hala nooobsun replay falan kurtarmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bLackcha0s said: ya bu replayler bende açılmıyor versiyon farkı var sanırım. Bizdeki versiyonlara göre replay nerden bulabiliriz ? yada tüm verisyonları çalıştıran bi player varmış sanırım bulamadım onu bulsak. bide daha az karışık replay siteleri var mı ? =) Ahaha atayım mı çok pro replaylarımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar