Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 2

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bence birazda o yüzden , açıkcası ben ne için gittim , 1-2 saat nekadar süresi varsa eğlenmek gülmek için , eğlendim mi ? evet . Güldüm mü ? onada evet .. ee ozaman beklentimi karşıladı. Çok var öle filmde kopuyo adam sonra geliyo bana yok film kötüydü. Genelde kötüleyenlerin %60-70 i böle
Sosyal ağlarda paylaş

ha bende güldüm.ilk filmde de genel olarak bi tebessüm 2-3 sahnede de kopmuştum.bunda da öyle.cogu kişinin demek istediği şu aslında.gün içinde insanların güldükleri şeyleri sinemaya taşımış.yani recep ivedik 5-6-7 gitse.ve aynı kalitede olsa.yine izlenir yine gülünür.ama öyle olmaması lzm

ben recep ivedik skeçlerini seviyodum tvde.tamam ilk filmi yaptın.ama 2. de hiç bişi katkamış filme.sadece ortam degişik.bari kelimeleri deiştir.gonuşma layn dan başka bişiler söyle.aynı yani.ona buna tekme atıo ustune atlıyo.

2. kez izlenmicek.ve hatırlanmicak espirilerle dolu kalitesiz bir film recep ivedik serisi.
Sosyal ağlarda paylaş

asıl insanları kışkırtan şeyde şu olmalı ki gerçekten kaliteli ve güzel Türk filmlerimiz seyirci gitmiyor diye yönetmenlerini sinemaya küstürürken,bu tip kötü filmlerin rekorlar kırarak birilerinin bir taraflarını kaldırıyor olmasıdır.

Yani ben şu rakamları gördükçe sinirleniyorum,şu işin içinde olupta sinirlenmemek elde değil zaten,
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
asıl insanları kışkırtan şeyde şu olmalı ki gerçekten kaliteli ve güzel Türk filmlerimiz seyirci gitmiyor diye yönetmenlerini sinemaya küstürürken,bu tip kötü filmlerin rekorlar kırarak birilerinin bir taraflarını kaldırıyor olmasıdır.

Yani ben şu rakamları gördükçe sinirleniyorum,şu işin içinde olupta sinirlenmemek elde değil zaten,

Onun en Büyük Nedeni Kaliteli ve güzel türk filmlerimizin hepsi drama,aşk böyle ağlatmaya yönelik filmler ve türk halkı artık bundan bıktı,tiksindi ve iğreniyor.Yani 30 yıl boyunca izlemiş insanlar artık bırak aşk filmlerini,bir polisiye bir bilim-kurgu felan yap diye bekliyor.Bu 1. nedendi.
2. neden her zaman komedi filmleri diğer film türlerine göre daha fazla seyirci çeker.
Sosyal ağlarda paylaş

ya cidden sırf coolluk olsun diye eleştiriyonuz ha bu filmi. eleştirmenlerin çoğu bu 2. filmi daha başarılı ve 1.ye oranla daha elit kesime de yönelik bulduk diyor. açıklamalarında ilk filmden daha geniş bi kitleye hitap ediyor, hem senaryo hem çekim 1.ye oranla gelişmiş diyorlar!
ya bu film basit bir komedi filmi, amacı da sadece güldürmek. düşündürme olayına girmiyo ve gerekte yohhh! ne bekliyosunuz ki bu tarz filmlerden anlayamadım. filmden çıktığınızda aydınlanıp, 3-5 şakranızın falan açılması gerekiyor anlaşılan...
elitiz bu şite gülemeyiz bıdı bıdı diyenlerin yaptığı tam bir mahalle baskısı, insan filmde deli gibi gülse de ortamlarda güzeldi güldüm diyemiyo, sırf bu aman cok baya aman cok kıro tripleri yüzünden.
ama tabii siz sinema eleştirmenlerinden cok daha tecrübeli ve bu işin okulunu okumuş cool adamlar olduğunuz için atın tutun burda bakalım, belki bir iki karı okur da beğenir yorumlarınızı, sonrada verir falan ha(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
ya cidden sırf coolluk olsun diye eleştiriyonuz ha bu filmi. eleştirmenlerin çoğu bu 2. filmi daha başarılı ve 1.ye oranla daha elit kesime de yönelik bulduk diyor. açıklamalarında ilk filmden daha geniş bi kitleye hitap ediyor, hem senaryo hem çekim 1.ye oranla gelişmiş diyorlar!
ya bu film basit bir komedi filmi, amacı da sadece güldürmek. düşündürme olayına girmiyo ve gerekte yohhh! ne bekliyosunuz ki bu tarz filmlerden anlayamadım. filmden çıktığınızda aydınlanıp, 3-5 şakranızın falan açılması gerekiyor anlaşılan...
elitiz bu şite gülemeyiz bıdı bıdı diyenlerin yaptığı tam bir mahalle baskısı, insan filmde deli gibi gülse de ortamlarda güzeldi güldüm diyemiyo, sırf bu aman cok baya aman cok kıro tripleri yüzünden.
ama tabii siz sinema eleştirmenlerinden cok daha tecrübeli ve bu işin okulunu okumuş cool adamlar olduğunuz için atın tutun burda bakalım, belki bir iki karı okur da beğenir yorumlarınızı, sonrada verir falan ha(tu)

filmi elestiriyoruz cunku begenmedik, herkes fikrini beyan ediyor. Begenmek zorunda degiliz, siz de begeniyorsaniz ne ala.

Bu arada oldukca super kulturlu, egitimli ve olaganustu coolumdur, sebep bu da olabilir, inkar edemeyecegim.

darkrider da cok abartiyor ama... dark, servet dusmanligi yapma kanka sakin ol. Adam cekmis, seven milyonlarca da insan var, cogunluga hitap ediyor iste, cool kesime degil ama... :)

DarKRideR said:
tüm denyoluğuna devam ediyor

senden de rica ediyorum dark, daha fazla kisisel saldiri yapma abi. Adam arkadasim, ben de sana kizmaya basliyorum bak :) Buraya hakaret te etmemelisin, sozlukte gote giren laflar sinifina girecek yorumlar, bir gun dava mava acilacak siteye sonra niye boyle oldu gg hf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...