Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Böyle bi program bilen var mı? çeşitli sorunlar nedeniyle ofiste Mac'ten PC'y geçtim, ama o not alma muhabbetine çok fena alışmışım eksikliğini hissediyorum resmen. illa Mac'teki kadar güzel olmasına gerek yok, benzer ama düzgün çalışan bişey olması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Google Gadgets denemeni öneririm. Kesin vardır o tip bir şey. Eğer Google Engine ile uğraşmak istemiyorsan, bu var: http://www.widgipedia.com/desktop-widgets/details/Ernesto-Quezada/to-do_539.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Vista sidebar'a garezin yoksa XP için de kurabiliyorsun. Orda baya basit ama güzel bir gadget var o iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 google amcanınkini kurdum da, bu ne abi :( macos'umu isterim sdf. çok rahattı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Widget cenneti arıyorsan KDE'den daha iyisini bulamazsın. MacOS, Google, Opera ve kendi Plasma widgetlerinin hepsine native destek vermeye çalışıyor. Google ile Opera tamam ama MacOS hala svn'de sanırım. (svn'de değilmiş, ben hiç denememişim sadece, varmış, baktım şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar