ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ehueah database'de olmadığı için baştan alıyoruz başlığı=) 13 Şubat için şu anda 21 kişi olabilir gözüküyor en az; gelenler bir kez daha ses etsin. 14 ya da 21 Şubat daha uygundur diyenler de bi öne çıksın, hatta herkes belirtsin bence şu gün olur şu gün olmaz diye. Bu akşama kadar az çok bir şey çıkarsa Adeks'i arayacağız ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 14 veya 21 Şubat olmaz bana. Üşenmeyip 13'ünde geleceğim bile kesin değil zaten ehah, Yavuz gelirse gelirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 14 olucaksa 14 gecesei olmalı. butun 14 subatı uyuyarak gecirmek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Spidee said: 14 veya 21 Şubat olmaz bana. Üşenmeyip 13'ünde geleceğim bile kesin değil zaten ehah, Yavuz gelirse gelirim ama. Lan it iki gün önce aksini söylüyordun. Gelmezsen ayalarından tavana asarım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 euh gelmeye çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 her iki akşam da uğramaya çalışırım. ama gelemicem, 12-13-14-15 şubat günleri tamamen çalışıyorum okuldayım HEEEEY ne iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Geliyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Uyuyor gibi bana valla alayı, gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ben gelmeyeceğim çünkü oyunlar boktan ama sizleri seviyorum, hepiniz kral bablarsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 axedice said: Spidee said: 14 veya 21 Şubat olmaz bana. Üşenmeyip 13'ünde geleceğim bile kesin değil zaten ehah, Yavuz gelirse gelirim ama. Lan it iki gün önce aksini söylüyordun. Gelmezsen hayalarından tavana asarım seni. Eksik olmuş, düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Arkadaşım ben avuçlarından tavana asıyorum. Sen ne terbiyesiz bi insanmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Geliyim lan bari, ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 cuma vardı aslında bişey de yalan edip gelebilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Bayagi satis olacak lan galiba, kimsenin damladigi yok, duruma gore gelirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ebelemeç oynarsak gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 hala %50 benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Abiler ablalar, herkes %50'yse yapmayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Dopaçlık yapmayın ya 50% nedir. Ya sevgiliniz vardır ya yoktur. Gelin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 benden -1 kız arkadasım var ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Okuldan bi kız var bu 14 şubatta ona açılmayı düşünüyorum belki kabul ederse yemeğe çıkıcaz güzel bi yere götürmek istiyorum sizce nereye götürmeliyim ama eğer kabul etmezse gelebilirim o yüzden yüzde elli diyorum ama bence şansım yüzde elliden çok çünkü sanki o da benden hoşlanıyor gibi bi izlenim edindim yine de her türlü gelmek isterim ama kabul ederse gelemem =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 27 şubat cuma benim için de uygun. neden mi; cuma olması daha 17 gün olması ve buna göre plan yapılabilcek olması 1. vizelerin başlamasına daha varması sevgililer günü olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Kadıköy Adeks'ten Ayhan Bey'le görüştüm an itibariyle. Buyrun gelin diyorlar cuma akşamı için, gece 12'den sonra kapıları kapatacaklar biz kalacağız. Sadece internet fiyatı için anlaştım, eğer "illa menü olsun" derseniz onun için telefon açıp ayrı bir anlaşma da yapabiliriz. Şu anki durum: Akşam 20.00 - Sabah 08.00, 20 YTL Bunların dışında herkes kendi yedikleri ve içtiklerinden sorumlu olacak. Uygun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 abi geçen lan partide 25 verdik 2 sandöviç + 2 içecek mi ne vardı yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar