Joker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Bu milletin eline koluna dolanmış el işaretlerinin anlamları nedir bi açıklayında bilelim :) Bunun gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 adam davos benim için bitmiştir daha da gelmem diyo merak ettiğin şeye bak lan. seks benim için bitmiştir, daha da gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Joker said: Bu milletin eline koluna dolanmış el işaretlerinin anlamları nedir bi açıklayında bilelim :) Bunun gibi.. amerikadaki rapçiler arasında olan east coast - west coast olayının işareti bu.. ikisinden birinin işareti ama hangisi bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Farinal said: Belliydi bunun geleceği :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Aket-Atum said: Joker said: Bu milletin eline koluna dolanmış el işaretlerinin anlamları nedir bi açıklayında bilelim :) Bunun gibi.. amerikadaki rapçiler arasında olan east coast - west coast olayının işareti bu.. ikisinden birinin işareti ama hangisi bilemeyeceğim. westin tersten bakin fotorafa w O_o yoksa yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar