Joker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Bu milletin eline koluna dolanmış el işaretlerinin anlamları nedir bi açıklayında bilelim :) Bunun gibi..
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 adam davos benim için bitmiştir daha da gelmem diyo merak ettiğin şeye bak lan. seks benim için bitmiştir, daha da gelmem.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Joker said: Bu milletin eline koluna dolanmış el işaretlerinin anlamları nedir bi açıklayında bilelim :) Bunun gibi.. amerikadaki rapçiler arasında olan east coast - west coast olayının işareti bu.. ikisinden birinin işareti ama hangisi bilemeyeceğim.
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Farinal said: Belliydi bunun geleceği :D .
Mille Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Aket-Atum said: Joker said: Bu milletin eline koluna dolanmış el işaretlerinin anlamları nedir bi açıklayında bilelim :) Bunun gibi.. amerikadaki rapçiler arasında olan east coast - west coast olayının işareti bu.. ikisinden birinin işareti ama hangisi bilemeyeceğim. westin tersten bakin fotorafa w O_o yoksa yoksa..
Öne çıkan mesajlar