DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 İkisi de Türkiye de adam gibi talk show programlarinin sunuculari. Size göre hangisi digerinden daha iyi. Espiri konusunda Beyazit, Okan Bayülgenden daha üstün. Zeka ve yaraticilik konusunda Okan, Beyazdan üstün size göre hangisi daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 kadir çöpdemir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 tarzları farklı.karşılaştırmam cem yılmaz ayrıdır.beyaz ayrıdır.okan bayulgen ayrıdır.şahan ayrı ata ayrı ata ile şahan tarzları biraz daha benzesede ben bu tarz karşılaştırmalara karşıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 okanda kalite var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 okan ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Olaya aslinda Kingo Disco(Makina, Zaga, Televizyon Makinasi) vs Beyaz Show diye bakabiliriz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Beyaz daha komik ve efendi. Okan daha iyi şovmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bir kaç sene önce okumuştum beyaz okanla ilgili "bana işi öğreten okandır" demişti.. okan rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 conan o'brien diyip amerikan bayrağına sarılıp denizin dibine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 okanda istanbullu, eski kocaman kapılı evlerde yaşayan, avrupa filmleri izleyen, sabah kornfileksle kahvaltı yapan, istiklalin arka sokaklarındaki küçük cafeleri bilen, geceleri arkadaşında kalıp dişini fırçalamadan direk işine ya da okuluna giden, evi dağınık olan, orta sehpası üzerinde "bu ayki kültür etkinlikleri" kitapçığı bulunan bir adam tipi var. beyaz ise daha bir baba figürü. anadolunun herhangi bir şehir merkezinde görülebilecek bir insan. daha benden olduğu için ben beyaz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Okan kültür adamı. Her türlü alır. Ki yaptığı programları dahil edersek (Ntv, KanalD) Okan alır. Ama bu Beyaz'ın kötü olduğunu gösterir. Tabiki hayır. Türkiye de Okan, Beyaz ve Cem bu işi en iyi yapanlardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Okan alır diyorum. Ama ikisi de çok kan kaybetti bu sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 aynı boku laciverti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ikisinide sevmiyorum yanlışlıkla okana verdim oyumu ama beyaz beni daha çok güldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 aslında şahan yönetir ama ankette yok(td) okan 45 yaşını geçmesine rağmen, hala kendini 25lik çıtır sanıyo ve programının hedef kitleside "lise son ile üni 2. sınıf" arası diyebilirim. her hareketinde yavşaklık var, tarafsız izleyen herkes bunu rahatça görür 10 yıldırda bu çizgisini koruyor:D beyaz daha içten ve samimi, rating için şaklabanlıklar yapma peşinde koşmuyo. anket 2si arasında olduundan mecbur beyaz diyorum, yoksa baştada dediğim gibi şahan basarB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 5 senedir helyum gazı verip ibibibi diyip gülmek nasıl şaklabanlık değil? (: okan bayülgen'de film çekse yönetse ya. oyunculuğu başarılı geliyor bana. fakat nolursa olsun okan bayülgen farklı bir derece ve ortalama kafada bir adamdan üstün bir herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Oha nasıl ya. Bence de beyaz 16-25 yaş arası evde kalmış & koca bulamama korkusu olan "genç kız"ların kahramanı olmuş bir karakter, sürekli iyi aile çocuğunu oynuyor, sürekli bi alçakgönüllülük falan, artık sarmıyor gerçekten. Bir süre daha böyle giderse o senaryosunu yazdığı beyaz gibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Beyazı ilk çıktığı zamanlardan beri izliyorum neredeyse çok severdim ama artık iyice yalaka birine dönüştü ya. Programlarında herkese sürekli iltifat peşinde koşmaya başladı. En son İsmail YK'ya felanda öyle yaparken de görünce iyice bitti gözümde. Annesi efendi olması evlenme muhabbetleri arkadaşların dediği gibi artık iyice bezdirdi baydı. Yıllardır zevkle izlediğim Beyaz şovu izlemez oldum. Okan yıllardır aynı çizgisinde oldukça iyi bir şovmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar