Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okan Bayülgen vs Beyazit Öztürk


DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

okanda istanbullu, eski kocaman kapılı evlerde yaşayan, avrupa filmleri izleyen, sabah kornfileksle kahvaltı yapan, istiklalin arka sokaklarındaki küçük cafeleri bilen, geceleri arkadaşında kalıp dişini fırçalamadan direk işine ya da okuluna giden, evi dağınık olan, orta sehpası üzerinde "bu ayki kültür etkinlikleri" kitapçığı bulunan bir adam tipi var.
beyaz ise daha bir baba figürü. anadolunun herhangi bir şehir merkezinde görülebilecek bir insan.
daha benden olduğu için ben beyaz derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şahan yönetir ama ankette yok(td)
okan 45 yaşını geçmesine rağmen, hala kendini 25lik çıtır sanıyo ve programının hedef kitleside "lise son ile üni 2. sınıf" arası diyebilirim. her hareketinde yavşaklık var, tarafsız izleyen herkes bunu rahatça görür 10 yıldırda bu çizgisini koruyor:D
beyaz daha içten ve samimi, rating için şaklabanlıklar yapma peşinde koşmuyo. anket 2si arasında olduundan mecbur beyaz diyorum, yoksa baştada dediğim gibi şahan basarB)-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oha nasıl ya. Bence de beyaz 16-25 yaş arası evde kalmış & koca bulamama korkusu olan "genç kız"ların kahramanı olmuş bir karakter, sürekli iyi aile çocuğunu oynuyor, sürekli bi alçakgönüllülük falan, artık sarmıyor gerçekten.
Bir süre daha böyle giderse o senaryosunu yazdığı beyaz gibi olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beyazı ilk çıktığı zamanlardan beri izliyorum neredeyse çok severdim ama artık iyice yalaka birine dönüştü ya. Programlarında herkese sürekli iltifat peşinde koşmaya başladı. En son İsmail YK'ya felanda öyle yaparken de görünce iyice bitti gözümde. Annesi efendi olması evlenme muhabbetleri arkadaşların dediği gibi artık iyice bezdirdi baydı. Yıllardır zevkle izlediğim Beyaz şovu izlemez oldum. Okan yıllardır aynı çizgisinde oldukça iyi bir şovmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...