Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 adam için gerçek de benim için de dragonlance gerçek veya star wars o zaman yaptıkları saygısızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 aşağılamaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 e ben girmesini eleştirmiyorum ki zaten kuranı kerimi oraya koymalarına güldüm geçtim benim inandığım bişeyi de oraya koysalar ya da çok sevdiğim (misal fizik sdf) kızmam yani gülerim. argümanın bana karşı olan kısmını anlayamadım açıkçası, nutuğu da koysalar oraya alınmam kendi ideallerim çizgisinde ilerlemeye devam ederim gibi. oraya o kitabı koyan (kuran'ı kerimi) dincileri öldürmek isteyen manyak olmuyor da espritüel insan oluyor fakat nutuğu koyan insan nasıl espritüel olmuyor da (hadi kötü bi espiri olsun) Atatürkçüleri öldürmek isteyen dinci oluyor onu da anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Sly-One said: adam için gerçek de benim için de dragonlance gerçek veya star wars o zaman yaptıkları saygısızlık yahu onu diyorum işte kuran'ı koymuşlar komik ehe iyi güzel dedim zaten ben sadece "ya nutuk koyulsa oraya" deyince verilen tepkiler eleştiriyorum. ortada bir saygısızlık yok bence. gerçekten bu "o zaman benim dinim de çıplak dolaşmak çıplak gelirim" tarzı argümanlar gelişi güzel uygulanmaya başladı her dinle ilgili tartışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ya ben de az çok inanan bi insanım ama böyle ufak şeylere de gülüp geçmek lazım diye düşünüyorum. Direkt OLMAZBÖYLEŞEYDİNEHAKARET falan gereksiz geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben de zaten "OLMAZ BÖYLE ŞEY" karşıtıyım. Buna gülüp de konuya nutuk girince (nasıl soktuysanız onu da çok güldüm yani kavga çıkaran paparazzi gibisiniz) ciddileşmek komik oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 öf konuyu nası sıkıcı yaptım kendimle gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 @Ardeth: Yok ben sana karşı bişey demedim zaten. Nutuk koyulsa da komik ama mantıklı değil. Fantastik romanlar ve tür düşünülünce, ama diğeri mantıklı. Onu açıkladım. O yüzden de daha komik bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 evet nutuğu fizik kitaplarının arasına koyabilirler biraz anlaması zor gelmişti bana sdf gerçi lisede okumuştum ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bi troll ortaya bir laf atmış çekmiş gitmiş, amma konuşmuşsunuz be hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Asi gençlik yine iş başında =) Çok c00lsunuz ve zekisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Evet çok cooluz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 atatürk allahı döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 aman üstteki postu yazınca ebu leheb gibi ellerim kurumadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 konuyu kuruttun lan kimse ne diyeceğini bilemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 içinde din öğesi geçen konular iyice çığrından çıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ama instant ceza yemez herkes, 60-70 yıl sonra bir haber atarsın bize artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=kuran%27i+kerim&word2=nutuk =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=kuran&word2=nutuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=quran&word2=nutuk (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=fizik&word2=kuran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ginaly yapmıs zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 http://www.googlefight.com/index.php?lang=en_GB&word1=matematik&word2=fizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 demek ki neymiş matematik>fizik>kuran>nutuk>kuran-ı kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar