Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilimkurgu - Fantastik..

Ctstrph

Öne çıkan mesajlar

kuran da başkasına göre fantastik değil, oldukça gerçek sonuçta bu kadar mı empatiden yoksunsunuz. ha bence komik ama nutuk koysalar da kızmam oraya kızmaya da gerek yok zaten bence. boş milliyetçiliğin bu ülkeye faydası olmaz oturun çalışın daha faydalı olursunuz (ben çalışıyorum zaten o zaman laf atarım gibi bir noktaya varmamanız umuduylan dedim bunu tabi).

edit: bu mesaj kesinlikle herkes ülkesine yararlı olmak gayesinde olmak zorundadır anlamı içermiyor daha ziyade insanların "mini etek giyen türbanlı çelişkisi"ne girme potansiyelini eleştiriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Fizik kanunlarına aykırı birşeyler var mı Nutuk'ta? Yok. Di mi? :D

Ama diğerinde var, bir güçten bahsediliyor. Ana karakter var, yaradılış miti var. Gayet fantastik. Gerçek de olsa fantastik romanlarla büyük benzerlik taşıyor ki gerçekliği de kanıtlanana kadar fantastik kitapların arasında yer alması gayet normal. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Fizik kanunlarına aykırı birşeyler var mı Nutuk'ta? Yok. Di mi? :D

Ama diğerinde var, bir güçten bahsediliyor. Ana karakter var, yaradılış miti var. Gayet fantastik. Gerçek de olsa fantastik romanlarla büyük benzerlik taşıyor ki gerçekliği de kanıtlanana kadar fantastik kitapların arasında yer alması gayet normal. ;)

adam bilinen fizik kurallarının üstünde olduğunu iddia ediyor, omnipotent bir sav ve anca inanabileceği bir şey dünya üzerindeki tüm bilgiler fizik bilgileri üzerine kurulduğu için ama adamın inancı onun gerçek olduğu. adam için bir gerçek yani fizik kurallarıyla tanımlanamaması fark ettirmiyor, bir bakış açısı o da.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...