malvolyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ben var internetten hediye yollamak istemek ama kredi kartim olmamak.Banka kartim olmak.Yurtdisinda bulunup turkiyeye bisiler yollamak istemek.Ben var ne yapmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 o kadar mesajın var, bir anda mı unuttun turkceyi sdf. en başta sen var feyk olmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Aniden hatirldim bak turkceyi.Nasil unutverdiysem artik.Bana turkceyi yeniden hatirlattigin icin sana minnettar olmakla birlikte ben var feyk meyk olmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 laptop kullanıyorsan bilmem de desktop kullanıyorsan masa altı ödeyebilirsin. öğğhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Joker said: laptop kullanıyorsan bilmem de desktop kullanıyorsan masa altı ödeyebilirsin. öğğhh.. (:P) yıldo baggins, nick güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 eet sevdim bu lafı. :) joker gibi çıktı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 en boş topic olma yolunda adım adım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 banka karti hangi bankanin bi kac bankanin sanal kart uygulamasi war garantide war mesela internet uzerinden o sekilde bi hesap acip odeyebilirsin ayrica banka kartlarinlada odenmiyor mu ya sonucta onnarda visa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 banka kartları visa electron diye geçtiğinden olmuyor. Bazı web siteleri havale kabul ediyor. Daha yavaş bir sistem ama öyle şansını deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 MasterCard olarak gecenler var ATM kartlari onlarla odeyebilirsin.Garantinin sanal kartida mastercard onla da odeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Sanal kart şansın yoksa PayPal kullan, kredi kartını vermen sorun olmayacak kadar köklü bir şirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar