malvolyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ben var internetten hediye yollamak istemek ama kredi kartim olmamak.Banka kartim olmak.Yurtdisinda bulunup turkiyeye bisiler yollamak istemek.Ben var ne yapmak?
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 o kadar mesajın var, bir anda mı unuttun turkceyi sdf. en başta sen var feyk olmamak.
malvolyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Aniden hatirldim bak turkceyi.Nasil unutverdiysem artik.Bana turkceyi yeniden hatirlattigin icin sana minnettar olmakla birlikte ben var feyk meyk olmamak.
Joker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 laptop kullanıyorsan bilmem de desktop kullanıyorsan masa altı ödeyebilirsin. öğğhh..
quuq Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Joker said: laptop kullanıyorsan bilmem de desktop kullanıyorsan masa altı ödeyebilirsin. öğğhh.. (:P) yıldo baggins, nick güzelmiş.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 eet sevdim bu lafı. :) joker gibi çıktı adam.
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 en boş topic olma yolunda adım adım!
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 banka karti hangi bankanin bi kac bankanin sanal kart uygulamasi war garantide war mesela internet uzerinden o sekilde bi hesap acip odeyebilirsin ayrica banka kartlarinlada odenmiyor mu ya sonucta onnarda visa
nuki Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 banka kartları visa electron diye geçtiğinden olmuyor. Bazı web siteleri havale kabul ediyor. Daha yavaş bir sistem ama öyle şansını deneyebilirsin.
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 MasterCard olarak gecenler var ATM kartlari onlarla odeyebilirsin.Garantinin sanal kartida mastercard onla da odeyebilirsin.
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Sanal kart şansın yoksa PayPal kullan, kredi kartını vermen sorun olmayacak kadar köklü bir şirket.
Öne çıkan mesajlar