Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 para verdim 3 aylık aldım. 2.6sınır var günlük çekemiom bişey. eskiden koyardım 4-5 oyun bi kaç güne mis gibi oynardım. şimdi yapamıyorum. yaw napcam ben? gerekirse veriyim parası neyse rahat rahat dl yapayım. biri söylesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ekstra TrafficShare al, kotan bitince ordan yer. 100GB 10€. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bas bas paralarııı rapiddeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Benim kotası 5-6 GB'den aşağı inmeyen arkadaşlarım olduğundan ek TrafficShare almıyorum da, "gerekiyosa parasını vereyim" yaklaşımından dolayı en konforlu yolu önerdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 2.6 dolunca reset atınca kota da resetlenmiyo mu ? hiç rs accountum olmadı bilmiyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Torrent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Alexi_Septimus said: Torrent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 OogahBoogah said: 2.6 dolunca reset atınca kota da resetlenmiyo mu ? hiç rs accountum olmadı bilmiyorum o yüzden reset atma freede, boşver sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Alexi_Septimus said: Torrent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hesabını benlen paylaşırsan 10 lira veririm. yalnız loglarda aynı gün içersinde 4ten fazla ip görürsem geri alırım sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar