Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1943

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Project Reality diye bir total conversion var, zaten bi core addon birde ustune levels olarak indirmeniz gerekiyor, toplamda 2 kusur gb falan tutuyor mod, bildigin military sim haline donusturuyor oyunu, tacticalgamer'in 1-2 serverinda oynuyordum bir donem, millet squadlara ayrilmis, commander zaten elini belini yirtarak orderlar yagdiriyor etrafa, en kucuk squadin hatasi yuzunden butun combat mahvolabiliyor, oyun daha slow paced hale gelmis ama, realistic olmanin bokunu da cikariyor, map boyutlari abartisiz 15-20 kat artiyor, roundlar 1-2 saat minimum suruyor falan.

http://www.realitymod.com/

Bu tipten seven varsa oynasin tabi, sevmeyeni uzak dursun, sabir tasinizin saglam olmasi lazim oynamak icin cidden.

1943'u pek tutmadim bu arada, zamaninda sapik otesi 1942'ye zaman harcamis biri olarak, arcade havasi sezdim oyundan biraz, ciksin gorelim.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun zamandır bf1942 oynamak istiyorum, ama cok eskı olması ve oynayanların cok az olması nedeniyle bir turlu baslayamadım, ve ayrıca bende sadece ilk paket var.

bugun kursam, bahsettiginiz mod ları da eklesem, devamli aksiyon bulabilecegim bir server var mı ? varsa da illa ki bf1942 nin expansionları lazım olur mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
nerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdrage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...