MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Project Reality diye bir total conversion var, zaten bi core addon birde ustune levels olarak indirmeniz gerekiyor, toplamda 2 kusur gb falan tutuyor mod, bildigin military sim haline donusturuyor oyunu, tacticalgamer'in 1-2 serverinda oynuyordum bir donem, millet squadlara ayrilmis, commander zaten elini belini yirtarak orderlar yagdiriyor etrafa, en kucuk squadin hatasi yuzunden butun combat mahvolabiliyor, oyun daha slow paced hale gelmis ama, realistic olmanin bokunu da cikariyor, map boyutlari abartisiz 15-20 kat artiyor, roundlar 1-2 saat minimum suruyor falan. http://www.realitymod.com/ Bu tipten seven varsa oynasin tabi, sevmeyeni uzak dursun, sabir tasinizin saglam olmasi lazim oynamak icin cidden. 1943'u pek tutmadim bu arada, zamaninda sapik otesi 1942'ye zaman harcamis biri olarak, arcade havasi sezdim oyundan biraz, ciksin gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ama 1942 'de arcade tadındaydı zaten yani öyle çok kafa yormaya gerek olan bir oyun değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 koyduumun kod parçası sadece pasifikte geçiyor bir de..i*neler..ama şu bad company 2 süper olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bende bi gazla bf 1942 yükledimde aga bu nasıl içler acısı bi view distance, hiç bir halt görünmüyor max da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bende ayni gazla 1942 yukledim ama bu ucaklarda ic gorunuste konsolu kaldiramiyomuyuz goruntuden ya. distan goruntu flying fortress disinda yalan, ictende su cakma islevsiz kokpit goruntusu oldugu surece cok zor oluyo. varmidir bi cozumu sirf crosshair olcak sekilde icten bi goruntu falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kamera açısını C tuşuyla değiştiriyorsun kokpitten sonraki kamera açısı aynen dediğin açı. nasıl bulamadın anlamadım :) F tuşlarındaki kamera kısayollarını kullanıyorsan kokpit kısayoluna 2 defa bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 oh be hatirliyorum diyorum bu kokpitin kalkma geyigini. super oldu simdi cok sagolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 uzun zamandır bf1942 oynamak istiyorum, ama cok eskı olması ve oynayanların cok az olması nedeniyle bir turlu baslayamadım, ve ayrıca bende sadece ilk paket var. bugun kursam, bahsettiginiz mod ları da eklesem, devamli aksiyon bulabilecegim bir server var mı ? varsa da illa ki bf1942 nin expansionları lazım olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 orjinal ise yabancı serverlar hala full çekiyor.ben geceleri oynuodum.türk bf42tr vardı ama artık oynanmıo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 türk bf42tr 'de her salı 1942 yapıyoruz haberiniz olsun bf.bf42tr.com sunucu adresi, salı akşam 9'da toplaşıyoruz sunucuda Road To Rome'da yüklerseniz daha rahat edersiniz ama çoğu zaman Aberdeen, Stalingrad falan oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yeni harita belli olmuş; Coral Sea http://www.youtube.com/watch?v=zmZXOlhPlXQ 1942'den de hatırlayabileceğimiz Dogfight map'i Coral Sea 1943 'te de olacak. Merakla bekliyoruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Eeee taa eylül diyo PC versiyonuna... Kıçı kırık xbox çular 15 dolara haziranda oynayabilecek oyunu, biz eylülü mü beklicez taa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 vallahi bugün battlefield 2142 aldım, bf2, 2142, heroes falan battlefield damarlarımı dolduruyorum idareten. 1943 çıkınca affetmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Niyeyse acayip gaza geliyorum trailerleri izlerken. Bir de 1943 deyip sadece Pasifik cephelerini yapmışlar oyunda. Kimbilir belkide Battlefield 1944 çıkarsa D day ve Rus cephesini oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Ya bu 15 dolar olayı nedir. PC kullanıcıları daha mı pahalıya alacak? Eğer bizde 30 lira civarı bir fiyatla satılırsa kesin orjinal alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Ben gormemisim basligi, COK IYI OYUN Hele xbox live'dan direk oynama olayi harika, surekli lan party gibi. Binalar, zartlar zurtlar her sey yikiliyor, boyle tank top atiyor delik aciliyor duvarda, ucak bomba atiyor tum base gidiyor falan. Hastasi etti bizi evce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 pc'ye 15 dolardan çıkarsa ilk gün satış rekoru kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 42'de hem doğu cephesi hem batı cephesi hemde atlantik vardı. bu oyunda bi kac parcaya bölüp ufak ufak ucuzdan cıkartıyolar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 nezaman geliyor pc ye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bu oyun şu anda 15$ a satılıyor PC için çıktımı, yoksa ne zaman çıkacak bilen birileri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 PC için "Q1-2010" diyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abi ne biçim bi olaydır bu lan yeter gına geldi. sitesinde aylardır pre-order bf43 for pc !!!!!1111 yazıyor en ufak bir haber bişey yok. çok pis küfürler ediyorum içimden yeter lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdragenerdrage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ahaha ben oynayip hevesim gecip birakali 1 yil olmus lan neredeyse, pc hala bekliyo yazik ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 BF3 duyuruldu BC2'ye Vietnam DLC'si geliyor, bırak 1943'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar