Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1943

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:
aah ah el alamain de stuka ucusları, yemişim pasifiği ya diğer yerleride yapsınlar

MrMarvelous said:
Hele şükür... Ne zamandır diyodum şu BF1942 nin daha kalite grafiklisi çıksa artık diye...

Geç oldu ama güç olmadı...

bunun gibi istekleri olanlar -ben henüz denemedim ancak- Forgotten Hope 2 mod'unu denesinler BF2'nin. BF1942 için oyunu çok daha realistik hale getiren Forgotten Hope modu çok tutulmuştu, BF 2 içinde FH 2 adıyla çıktı ve 1942'nin bf 2 motoruyla yapılmış hali diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bide gemileri tekrar kullanabilsek güzel olur. geçtiğimiz salı bf42tr'de yine bf1942 oynadık 25 30 kişi vardı wake island açtık gemiye geçtim ve inanılmaz zevk aldım yaptığım şey sadece düşman bölgesine top atışı yapmaktı rastgele, birde görürsem bayraktan çıkmaya çalışan tank, jip vs patlatıyordum ama gerçekten çok keyifliydi. uçak gemisi olmasada en azından denizaltı ve savaş gemileri tekrar konsa bari...
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
Sparkcaster said:
aah ah el alamain de stuka ucusları, yemişim pasifiği ya diğer yerleride yapsınlar

MrMarvelous said:
Hele şükür... Ne zamandır diyodum şu BF1942 nin daha kalite grafiklisi çıksa artık diye...

Geç oldu ama güç olmadı...

bunun gibi istekleri olanlar -ben henüz denemedim ancak- Forgotten Hope 2 mod'unu denesinler BF2'nin. BF1942 için oyunu çok daha realistik hale getiren Forgotten Hope modu çok tutulmuştu, BF 2 içinde FH 2 adıyla çıktı ve 1942'nin bf 2 motoruyla yapılmış hali diye biliyorum.

Ben realizm aramıyorum ya sadece görsellik.

BF1942 yi eğlenceli yapan zaten geyik olmasıydı. Uçakla yere 1m den uçarak adamları kanatlarla biçmek, yok dinamitle jipleri uçurmak falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben genelde Bamboo Commandos isimli sunucuda oynuyorum Cons'a dediğim gibi sende www.battletracker.com 'dan bi üyelik al üyelik adını buraya yaz bizi listeye ekle, oynadığımız vakit hangi sunucuda oynadığımızı görebilirsin böylece. iyi yapmışsın bu arada :) bi ara topluca girelimde bi teamwork yapalım yahu oyun çıktığından beri gavurlarla avel avel oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

naptın sen abi :D CoD serisiyle karşılaştırılamaz bile BF. CoD, CS tadında aksiyon oyunu BF, -uygulanırsa- taktik patlaması yaşatabilcek bir oyun ki ayrıca haritası diğer oyunlara kıyasla çok daha büyük. bide CoD çok daha yeni bir oyun tabii BF 2 biraz eski kaldı ancak ben BF'nin oynanamayacak kadar eski bir oyun olduğunu kesinlikle düşünmüyorum hani bazı oyunlar vardır çok güzellerdir ama şimdi oynarsan pek tat alamayabilirsin (bkz. Morrowind. Müthiş bir oyundur ama şimdi açıp oynasam bayarım bi süre sonra) BF 2 'nin hatta ve hatta bir nebze 1942'nin öyle bir oyun olduğunu düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...