Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bf2 yi oynamadım.sevemedim bf42 hala oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 oh be hastasiydim bf42 nin. 2 ve 3 hic sarmamisti. super haber oldu tekrar ww ortamlarina donmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Hele şükür... Ne zamandır diyodum şu BF1942 nin daha kalite grafiklisi çıksa artık diye... Geç oldu ama güç olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 aah ah el alamain de stuka ucusları, yemişim pasifiği ya diğer yerleride yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ya bi bf oyunu daha vardı, team fortress 2'nin grafiklerine benzer grafikleri vardı, bedava dağıtılacaktı falan. nooldu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Beta testleri yapiliyor suan. basvurdum hatta. Ilk beta testi rezaletmis milletin yorumuna gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Sparkcaster said: aah ah el alamain de stuka ucusları, yemişim pasifiği ya diğer yerleride yapsınlar MrMarvelous said: Hele şükür... Ne zamandır diyodum şu BF1942 nin daha kalite grafiklisi çıksa artık diye... Geç oldu ama güç olmadı... bunun gibi istekleri olanlar -ben henüz denemedim ancak- Forgotten Hope 2 mod'unu denesinler BF2'nin. BF1942 için oyunu çok daha realistik hale getiren Forgotten Hope modu çok tutulmuştu, BF 2 içinde FH 2 adıyla çıktı ve 1942'nin bf 2 motoruyla yapılmış hali diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Sparkcaster said: aah ah el alamain de stuka ucusları, yemişim pasifiği ya diğer yerleride yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bide gemileri tekrar kullanabilsek güzel olur. geçtiğimiz salı bf42tr'de yine bf1942 oynadık 25 30 kişi vardı wake island açtık gemiye geçtim ve inanılmaz zevk aldım yaptığım şey sadece düşman bölgesine top atışı yapmaktı rastgele, birde görürsem bayraktan çıkmaya çalışan tank, jip vs patlatıyordum ama gerçekten çok keyifliydi. uçak gemisi olmasada en azından denizaltı ve savaş gemileri tekrar konsa bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 evet ne iyiydi onlar. bide uçak gemileri filan batabiliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Coral Sea (tu) uçak gemisini ilk batıran kazanır. Offf of EA bok etme şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 suda giden bombalar filan vardı of ne iyiydi dan dun patlıyodu gemide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 erucalavera said: ya bi bf oyunu daha vardı, team fortress 2'nin grafiklerine benzer grafikleri vardı, bedava dağıtılacaktı falan. nooldu o ? battlefield heroes. betada sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Xenocide said: Sparkcaster said: aah ah el alamain de stuka ucusları, yemişim pasifiği ya diğer yerleride yapsınlar MrMarvelous said: Hele şükür... Ne zamandır diyodum şu BF1942 nin daha kalite grafiklisi çıksa artık diye... Geç oldu ama güç olmadı... bunun gibi istekleri olanlar -ben henüz denemedim ancak- Forgotten Hope 2 mod'unu denesinler BF2'nin. BF1942 için oyunu çok daha realistik hale getiren Forgotten Hope modu çok tutulmuştu, BF 2 içinde FH 2 adıyla çıktı ve 1942'nin bf 2 motoruyla yapılmış hali diye biliyorum. Ben realizm aramıyorum ya sadece görsellik. BF1942 yi eğlenceli yapan zaten geyik olmasıydı. Uçakla yere 1m den uçarak adamları kanatlarla biçmek, yok dinamitle jipleri uçurmak falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yuh cuss 24 kisi ne be daha bf2 de 64 du artik 128 kisi istiyoruz yoksa oynamayiz sanirim pc ye gelmiyo gelmesin 24 kisilk oyun bu efsaneyidemi mafetcek ea ??? insan kendi efsanesine bunu yaparmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Gittim BF2 Complete Collection aldim, oynayan nerde oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ben genelde Bamboo Commandos isimli sunucuda oynuyorum Cons'a dediğim gibi sende www.battletracker.com 'dan bi üyelik al üyelik adını buraya yaz bizi listeye ekle, oynadığımız vakit hangi sunucuda oynadığımızı görebilirsin böylece. iyi yapmışsın bu arada :) bi ara topluca girelimde bi teamwork yapalım yahu oyun çıktığından beri gavurlarla avel avel oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Nick: LathspeLL Bu arada BF2 yukleyince eski iskencelerde geri dondu, acaip takiliyor oyun alakasiz. Kac yillik oyun bu kadar kotu optimize edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ya evet optimizasyon konusunda haklısın çok çile çektim zamanında bf 2 oynıcam diye. pcyi yeniledikten sonra sorun kalmadı tabi ama "idare eder" sistemler bf2'yi idare edemiyor malesef. hatta 1942 ilede aynı sorunları yaşamıştım geçmişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Artik idare eder sistem kalmadi BF2 icin. Her sistem iyi calistirir su oyunu. Oyunda onerilen kart 5700 falan ya. O kadar eski. Bariz bozuk aptal oyun, oynamaya calisiyorum birde of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 eski sistemimde, p4 3.2 ghz işlemci, gforce 6600 gt ekran kartı ve 1 gb ram vardı anıra anıra oynatıyordu oyunu. ilk 10 dakika oynamak mümkün değil zaten bekliyordumki texture mı yüklüyor napıyor yapsın sonra rahat oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Oyunun genel problemi o "stuttering". Forumlarda cok tartisilmis, hala tartisiliyor. Oyun bozuk bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Evet optimizasyon konusunda çok başarısız BF serisi... Genede kral bi oyun bayıla bayıla hepimiz oynadık en azından 1 tanesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Birde COD4 falan oynadiktan sonra kontrollar cok zayif geldi. Head bob falan yok kosarken, garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 naptın sen abi :D CoD serisiyle karşılaştırılamaz bile BF. CoD, CS tadında aksiyon oyunu BF, -uygulanırsa- taktik patlaması yaşatabilcek bir oyun ki ayrıca haritası diğer oyunlara kıyasla çok daha büyük. bide CoD çok daha yeni bir oyun tabii BF 2 biraz eski kaldı ancak ben BF'nin oynanamayacak kadar eski bir oyun olduğunu kesinlikle düşünmüyorum hani bazı oyunlar vardır çok güzellerdir ama şimdi oynarsan pek tat alamayabilirsin (bkz. Morrowind. Müthiş bir oyundur ama şimdi açıp oynasam bayarım bi süre sonra) BF 2 'nin hatta ve hatta bir nebze 1942'nin öyle bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar