BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 kayserinin büyük takımlara karşı bu kadar çirkef olmasının sebebi tolunay. ertuğrul sağlam zamanında böyle değillerdi. hiç bi b.k olmaz bu kayseriden de. ne gol atabilio ne bişey yapamıo. ayrıca biriniz yukarda yazmış bu kadar kolay kart çıkar mı filan diye. haftalarca lincolnlere baroslara luganolara kart mart çıkmıyordu. şımardılar artık. hakemi savunmuyorum ama yani nerdeyse her maç vukuatları var artık. selçuk derelide en nefret edilen hakem oldu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Masquerade said: sexdrugsrocknroll said: fenere gelince bi taraflarını yırtan kayserisporlu futbolcu arkadaşlar galatasaraya karşı da böyle azimli ve çirkef oynasalar ve bi gün yenselerde bizim de gözlerimiz yaşarsa. ASY'de Antalyaspordan sonra gördüğüm en çirkef, sert futbolu oynayan takımdı. Baros'un resmen ağzına ettiler her pozisyonda. Aslanım Selçuk da yol verince kayseriye onlar da geri kalmadılar. Son saniyede ki Emrenin pozisyonuna penaltıya çalmaya g.t olacak arkadaş. Yok o Selçukda. Baros'un hakeme kanlı elini sürdüğü pozisyonda sarı karttı. Ama yemedi işte... Kendide biliyo oyunu b.k ettiğini zaten herşey o verdiği karttan sonra oldu ama büzük ister işte böyle şeyler. Hatayı hatayla düzeltmek en kısa çözüm. Şimdi cıkıcak bazı spor yazarları efendim gs'a bir haksız kırmızı kart gösterdiler ama barosun kartını göstermediler , kayserinin penaltısını vermediler bık bık... Salaklar tabi düşünemiyo o lincoln'e gösterilen kartın oyunu ne kadar etkilediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bu arada lincoln'ün pozisyonu izledim. sarı kart ki o. yani hızlı kullanılan serbest atışlara mani olmak sarı kart değil mi? soktu ayağını kesti topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 İlk pozisyonu izle. İlk kart yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 diyosunuzki ilk pozisyon yanlış diye ondan sonraki bütün kartları vermesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Lincolnun pozisyonda penalti yok ama kartta olmaması lazım bence dengesi bozulup düştü gibi. Ama sonucta adam da lincoln olunca ön yargı da var biraz. O değil de Nonda nın golü resmen bugliydi, o bacak nası uzanır abi oraya, üc bacaklı mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 BiTcH_oFBaT said: bu arada lincoln'ün pozisyonu izledim. sarı kart ki o. yani hızlı kullanılan serbest atışlara mani olmak sarı kart değil mi? soktu ayağını kesti topu. yok abi öyle bir kart,uyarılır falan adam ol diye de ben hiç görmedim öyle bir kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 lig tv nin sitesinden izledimde açı yüzünden muallak. ama yani biraz bjk maçlarını izlesen bunlardan çok görürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 üf her hakem hatalı maçta gelip yazmayın şunları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ronaldinho said: diyosunuzki ilk pozisyon yanlış diye ondan sonraki bütün kartları vermesin? Versin. Nitekim vermedi, iyice sıvadı. 90+ da Kayserinin penaltısını çalamadı Lincoln u atmasından dolayı. Lincoln u attıktan sonra Baros'un tartışmalı bir penaltı pozisyonu vardı yine. Sonuç olarak Lincoln ilk sarıyı görmeseydi atılmayacaktı. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 CthuLhu said: BiTcH_oFBaT said: bu arada lincoln'ün pozisyonu izledim. sarı kart ki o. yani hızlı kullanılan serbest atışlara mani olmak sarı kart değil mi? soktu ayağını kesti topu. yok abi öyle bir kart,uyarılır falan adam ol diye de ben hiç görmedim öyle bir kart nasıl görmedin? çok var o sarı kartlardan. hızlı serbest vuruş kullanınca öyle ayak bacak uzatırsan sarı kart. bunun uyarısı olmaz ki faul değil bişey değil. şu konuda haklı olabilirsin. normalde bizim hakemcikler hiçbir maçı aynı standartlarda yönetmediğinden daha önce göstermemiş olabilirler. ama gösterilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben ondna bahsediyorum hiç görmedim gelip de kart çıkartanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 daverc said: Lincolnun pozisyonda penalti yok ama kartta olmaması lazım bence dengesi bozulup düştü gibi. Ama sonucta adam da lincoln olunca ön yargı da var biraz. katılıyorum. fenerbahçeyi çok katletti selçuk dereli bjk kupa yarı finalinde ,denizlide şampiyonluk maçında. ama bugün galatasarayıda bitirdi 1 saat10 kişi oynadılar. son saniyedeki o penaltıyı çalamamasıda komik hakkaten yemedi. Ayrıca herşeye rağmen galatasaray iyi oynadı tabi kayseride rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 dayanabildiğimiz kadar dayandık artık arda sivastaki 120 dakikadan sonra ölmüştür heralde maçın sonuna doğru, ayhan desen ayhan.. mehmet güven çapulcu gibiydi bence.. net penaltısını vermedi kayserinin.. bide mesela barajı bozan oyuncuya önce uyarı gelmez mi? aynı mantık değil mi yani bu? hızlı kullanmak oyuncunun seçimi bekleyebilir lincoln daha 9.15 yapmamış oluyor? ama bilmiyorum kuralı tam. yanlışım varsa özür. emre yi atamadı penaltıyı veremedi. kayserililer ilk devre karete yaptı tek sarı kart çıkarmadı. pardon çıkardıda agohowa nın yere düşmesine (ki bence oda sarı kart diildi lol) baros un kan sürmesine sustu pustu. baya da küfür yedi. 3 büyüklerin hiçbirisinin istemediği tek hakem heralde artık. ne diyelim, hayırlısı. öyle yada böyle sonuç beraberlik oldu. rıdvanın dediği gibi herkesin bunlardan bişey olmaz dediği sivasla trabzon koptu gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bu sene gitmediğim bütün maçlarda puan kaybettim kendimi resmen suçlu hissediyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 daverc said: üc bacaklı mıdır nedir? zaten bi ara baraj kurarken kanıtladı öyle olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 her hakem hatasından sonra ağlıyo bu ezik beşiktaşlılar diyen gs taraftarı. sizi çok seviyorum. nasıl da yola geldiniz hehe. bugün ua'nın yaptığı, yapılan ırkçılığı başka taraflara çekip çarşıya laf sokma çabalarına da kıçımla gülüyorum. inşallah her maç hakem hatalarıyla yenilirsiniz de, anlarsınız neler çektiğimizi. iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 !!! galatasarayın 2 puanı çalındı işte o görüntüler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 komik çocuk seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 RayCharles said: her hakem hatasından sonra ağlıyo bu ezik beşiktaşlılar diyen gs taraftarı. sizi çok seviyorum. nasıl da yola geldiniz hehe. bugün ua'nın yaptığı, yapılan ırkçılığı başka taraflara çekip çarşıya laf sokma çabalarına da kıçımla gülüyorum. inşallah her maç hakem hatalarıyla yenilirsiniz de, anlarsınız neler çektiğimizi. iyi geceler PZero said: !!! galatasarayın 2 puanı çalındı işte o görüntüler !!! waaay şerefli 2. ler gelmiş. bende dağılan, toplanan, herşeye karşı olan çarşıya bi tarafımla gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 geçen hafta selçuk dereli çok iyi hakemdi de , bu hafta mı kötü oldu? vay anasını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Khelben said: RayCharles said: her hakem hatasından sonra ağlıyo bu ezik beşiktaşlılar diyen gs taraftarı. sizi çok seviyorum. nasıl da yola geldiniz hehe. bugün ua'nın yaptığı, yapılan ırkçılığı başka taraflara çekip çarşıya laf sokma çabalarına da kıçımla gülüyorum. inşallah her maç hakem hatalarıyla yenilirsiniz de, anlarsınız neler çektiğimizi. iyi geceler PZero said: !!! galatasarayın 2 puanı çalındı işte o görüntüler !!! waaay şerefli 2. ler gelmiş. bende dağılan, toplanan, herşeye karşı olan çarşıya bi tarafımla gülüyorum. yazmayayım bişeyler diyorum ama dayanamıyorum artık. 1 adamın yaptığını nereye bağlıyosun. saçma sapan laflar atıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ooo şerefli troller gelmiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 abi pzero ve zokarto şaka zaten, onlara neden cevap veriyosunuz ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 beşiktaş gs maçında bizim oyuncumuz atılırken güllik gülistanlıktı herşey, buralar böyle bostandı di mi? Rüştü haksız yere kırmızı gördü mü, fener maçında cisse'nin atılışı, Geçen sene verilmeyen golümüz. Hele bu sene belediye maçında verilmeyen golümüzün aynısını servet atınca gol sayıldı, ne kadar mutluydunuz di mi? İnşallah her hafta böyle puan kaybedersiniz. Görün ne durumlara düşürüldüğümüzü hakemler tarafından. Şerefli trollden saygılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar