Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Galatasaray - Kayserispor ~07.02.2009 19:00~

Khelben

Öne çıkan mesajlar

Lincoln ün 2. sarı kartına diyebileceğim tek şey gökhan gönül ün Türkiye Kupasında taç atarken gördüğü 2. sarı karttan sonra en saçma kart. Hakemi aldatma falan değildi bence adam ayak koydu penaltı vermese bile sarı kart verilecek bir pozisyon değildi, adam lincoln ün dengesini bozmuştu selçuk dereli nin de önü bomboştu mükemmel bir açısı vardı.

Tribünlerden alıntılar :

Selçuk noluyo .... başın oynuyo.
SELÇUK GOL GOL GOL
Bu maçı katlettin Allah belanı versin
istifa istifa oğuz sarvan istifa.

biri selçuk a dur desin , bana göre de denge kurmak için servet in pozisyonunda sarı kart çıkardı adama. baya başarısız.
Sosyal ağlarda paylaş

Dennis said:
Dur bir daha fırsatım olursa izlicem, yanlıs da gormus olabilirim. Ya bir de cezaalanı icinde dusen her oyuncuya, eger penaltı yoksa sarı kart gostereceksin diye bir kural mı var? Olabilir adam takılmıştır, hızını alamamıştır falan abarttılar yani kuralı.

temas yoksa veriliyor diye biliyorum. 10 kusurlu hareket yoksa oyuncu düşemez diye bir kural yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

linc said:
Isınma hareketleri sırasında Galatasaraylı yıldız oyuncu Cassio Lincoln kaleye doğru sert bir şut çekti. Bu şut kale arkasında görevli bir polis memurunun kulağına isabet etti.

Kulağına altığı sert şut sonrasında duyma bozukluğu yaşayan polis memuru hastaneye kaldırıldı.

DFASUHSDFUHFDS
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...