maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Topalarsan neler geldi Anron..? WOW dan baydım. Kapatacam acountumu ve SWTOR a kadar takılırım. Hatta swtor da beklentilerime cevap vermezse SWGEMU da kalırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oyle cesit olsun diye offfical versiyonun trial'ini cekiyorum, oyunun offical versiyonu cok mu fena haldedir? hic oynamadigim icin eskisiyle yenisi arasinda karsilastirma yapamiyorum. EMU olayi old school falan deniyor ama sanirim buna girmek icinde offical paid account gerekiyor? trial giremez falan yaziyordu sitede.. biraz bilgi paylasimi iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Account gerekmiyor official, adamlar sadece trial kullanmayın baya para verdiğiniz şeyle girin diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Indirdigim offical versiyona patchleyip, account yaratip girebiliyorum? http://www.swgemu.com/ adresinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 spamladim ama 2. okuyusta gordum, TRIAL client olmamasi gerekiyormus. iptal ettim simdi downloadu, rapidshare'den empire divided cekiyorum bir tane bu versiyona emu patchini uygulayip girebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ya açıkçası trialle çalışıyor ama adamlar istemiyor öyle komple beleş oynansın (bi nevi SOE/LA'ya bakın emu oynamak için bile size para veriyorlar demeye getiriyorlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar