sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Merhabalar 3-4 gün önce Samsung'un 22" LCD (http://www.mavibilgisayar.com/ud/11600) monitörünü aldım yanlız daha önce Wide kullanmadığım için özellikle böyle büyük bi monitörde ideal çözünürlük ne seçmem gerek bilmiyorum ancak 1600*1200 deniyorum XP işletim sisteminde çözünürlük uygulanıo ama ekrana sığmıo nasıl derseniz mouse ile sığmayan yerlere doğru gidince internet explorer misali yukarı veya aşağı gidiyor umarım yardımcı olacak arkadaşlar çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 çözünürlüğü şu ölçülere uydurmaya çalış bir de abi "Çözünürlük: 1680*1050" 1600 kısmı tamam da 1050 olan taraf gg oluyo :) şu ölçülere oturtursan sorun kalmaz sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hayırlı olsun. 350 lira vermişin 450 liraya bu aldığının 2232bw modeli var, tam bi canavar bu dediğim ekran. zaten türkiyede bulabileceğin en ii ekranlardan biri. malum disrtribütörler herşeyi getirmiyo! işte bahsettiğim ekran: http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=13010 soruna gelince ben de wide kullanmıyorum o yüzden bilemiycem:D ama burda bilen biri açıklarsa sevinirim. bende wide düşünüyorm çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 3 ay önce 2232bw almıştım 350 liraya arkadaşın dediği gibi canavar resmen. En üst düzeyde, en stabil haliyle kullanabiliyorum. Yarın eve geçicem, geçtiğimde tekrar yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Evet 2232 fena değilmiş aslında o verdiğini fiyatların altında bi ücret verdim en üst düzey görünen çözünürlüğü 1680*1050 rahatlıkla açıom sorunsuz ama oda biraz dikdörtgen gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Lcd lerde native cozunurluk kullanilir. elindeki monutor 1680*1050 dir, farkli bir cozunurlukte goruntu bozulacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 1680x 1050 kullanıyorum ben çok güzel. 21" benim galiba ya da 22" emin değilim fasdasd benq benimki edik: samsungların genelinde "not optimal mode recommended bla bla" diye bir hata çıkma sorunu var. ve düzeltimeyelen birşey, bende 15" lcd vardı o patlamıştı bu sorun nedeniyle. araştırdım nette biraz, çoğu kişide varmış yeni nesillerde de var. umarım başına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 20'' aldım ben de.1680 1050 yapıyorum ekrana sığmıyor.nasıl olacak bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 @sipeyskeyk Esh said: Lcd lerde native cozunurluk kullanilir. elindeki monutor 1680*1050 dir, farkli bir cozunurlukte goruntu bozulacaktir. denmis. senin native in 1680x1050 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yok yahu.native çözünürlük bu ondan anlamıyorum zaten.ekran kartından mıdır nedir. edit: monitör de bu. http://www.amazon.com/LG-L204WT-SF-display-widescreen-silver/dp/B000IGW5JK yazıyor zaten native çözünürlüğü.ama sığmıyor ekrana üstteki arkadaşın anlattığı gibi mouse ile sağa sola gidilme durumu var.çok da anlamıyorum bi çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 kullanım kılavuzuna baktın mı? otomatik bir ayar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar