Mavi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Merhaba, gittigidiyor.com'a 100 TL ' den açık arttırmayla bir ürün koydum. Şimdi bu ürün değerinin altına diyelim 110 tl ile açık arttırma kapandı bu ürünü göndermek zorundamıyım ben sistem nasıl işliyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Aslında yollaman gerek. Ama insanlar gennelde yazıyorlar açıklamaya "şu değeri geçmezse yollamam" diye. Öyle bir bilgi koyabilirsin. Genelde değerinin çok altına gitmezler ama giderse bu bilgiyi verdiğini göstererek açıklayabilirsin durumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Tamamdır. Birde mesela ben 15 günlük bir ilan koyucam bundan ne kadar ücret kesiyor gittigidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ya bu gittigidiyorda, middle man yani aynı anda bi tarafa parayı bi tarafa ürünü passleyen kurumsal bi olay varmı? yoksa bi çok sorun çıkablir gibi geliyo alışverişlerde. sonuçta karşıdaki adama ürünü sorunsuz yollamana rağmen, ürün eline geçince bu bozuk falan diyip ödemeyi durdurabiliyor diye biliyorum bu sitede!? konuya tam hakim biri olayı açıklarsa sevinirim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Evet aynen öyle Shadow. Sonuçta aynı ülke sınırlarında olduğumuz için insanlar onu yapmıyor ama genelde, "kargoyu yolladım teslim de almış" diye gidip kargocudan belge getirirsin sonuçta rahat rahat. Önceki işlemlerinde sakatlık olan adamlarla büyük iş yapmazsanız daha garanti olur tabi. - Açık arttırma bitiyor. Alıcı ödemeyi GG havuz hesabına yapıyor. - Alanın kargo bilgileri satıcıya geliyor. Kargoya verip fiş no falan giriyorsun. - Adam eline geçince siteden onaylıyor, para senin hesabına geçiyor. Üç iş günü onay veya ret vermezse otomatik onay geliyor sistemden. "Ürün bozuk/başka vs." seçeneğini seçince noluyor tam bilmiyorum ama, yani zart diye "tamam buyrun paranız" diye iade etmiyordur muhtemelen, GG yetkililerine taşınıyordur olay. Orada kanıtlarsın zaten adamın teslim aldığını. Açan arkadaşın sorularına geleyim, en fazla 10 gün listelenebiliyor ürünler, 15 gün olmaz yani. En kallavi ilanı verirsen 6-7 TL'ye kadar çıkıyor listeleme ücreti. Katalog, kalın yazı, ek açıklama satırı, ek fotoğraf vs. gibi seçenekler var, göreceksin yaratırken. Eskiden "asgari ücret" vardı, 100 açılış 150 asgari dersen 140'a biterse satmıyordun mesela. Yanlış hatırlamıyorsam onu kaldırdılar şimdi, onun için bittiği fiyata yollaman gerekiyor. Ona göre aç minimum fiyatı. Bir de satış bitince %10 GG komisyonu var, sonradan sürpriz olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Musteri hizmetleride cokta ilgili.Mesela ben bi urun almistim iki dakka sonra baska bi yerde daha ucuza gordum ama dikkat ettiyseniz sistemde yok iptal secenegi-yada o zamanlar yoktu-saticiyla baglantiya gectim bizde iptal edemiyoruz dedi.En sonunda mail attim siteye baska bir odemem var dalginlikla almisim diye.15 dakika sonra cevap ve iptal.Bide maili gece 12 de atmistim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Alici her zaman daha avantajli bu sistemde,aldigi urunu denemek icin 2 gun suresi var,istedigi gibi bir urun degilse yada bozuk/kopya bir urunse geri gonderebiliyor,parasini alabiliyor.Benim anlamadigim diyelim saglam bir urunu yolladin alan adam urunu bozdu/kirdi,sonrada urun bozuk dedi geri yolladi,satici urunu calisir halde gonderdigini nasil ispatlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ürünün sağlamlığını teslim alırken kontrol etmen gerek ayrıca eğer 100 liraya satmayacaksan ürünü 100 liradan başlatma açık arttırmayı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Alt limit konulabiliyo satış limiti o limiti geçmeyince gittigidiyor zaten satmıyor ürünü ve sanırım hatta birdaha ilan verme hakkınız da oluyor aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 alt limit olayı bitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 alt limit olayı kalktı artık.alt limitin neyse ondan koy açık artırmayı 1 ytlden başlatıp reklam yapma:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Arkadaşlar ben ürünü satışa koydum. Şimdi ürün özelliklerini yazdığım kısıma açıklama eklemek istiyorum bunu nasıl yapıcam acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Dark_Soul said: Alici her zaman daha avantajli bu sistemde,aldigi urunu denemek icin 2 gun suresi var,istedigi gibi bir urun degilse yada bozuk/kopya bir urunse geri gonderebiliyor,parasini alabiliyor.Benim anlamadigim diyelim saglam bir urunu yolladin alan adam urunu bozdu/kirdi,sonrada urun bozuk dedi geri yolladi,satici urunu calisir halde gonderdigini nasil ispatlayacak.ben de merak ediyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Adam kargoyu teslim alırken aleti kontrol edip, problem varsa kuryeye rapor tutturmak gerekiyor diye biliyorum. Diğer türlü dediğiniz gibi alıcının eline kalırız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 e öyleyse diyelim ben anakart aldım, bunu kuryeden alıp takıp denemem lazım bir süre bozuk olup olmadığını anlamak için. bozuk deyip geri yollayamayacak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bir sorum olacak, şimdi diyelim ben bir ürünü listeledim ve adamın biri açık artırmayı kazandı fakat ödemeyi yapmadı. ben bu adama tek yıldız verip kötü yorum yapıcam, bu adam da bana yorum yapma hakkına sahip mi bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Olmaması lazım, ama sen önce şikayet edip tek taraflı yorum hakkı iste yine de. Yüzsüz angut bişey çıkar boşuna negatif yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Gecen ay basima geldi Alici ödeme yapmadi tek yildiz verip yorum yaptim, suana kadar cevap gelmedi, anladigim kadariyla Alicinin hakki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yok hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar