Dennis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Simdi yeni 160 gb bir sata hdd aldım, xbox ımın hdd'ini yukseltmek icin, tam ntfs ile bir guzel formatlamıstım ki xboxın sadece fat 32 yi tanıdıgını ogrendim. Tekrar girdim, formatladıgım alanı sildim xp cdsi ile, su an orası bolunmemis alan olarak gozukuyor. Simdi burayı nasıl fat 32 yapabilirim, bu arada disket surucum yok, usb bellekten msdos'a girip fdisk yazınca da unknown command demekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Gparted. Unetbootin ile USB belleğine yükleyebilirsin, boot ederken açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bunu xp nin icinden de yapabilirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Aynışekilde işlermi bilmiyorum ama bende usb'den bağlı external hdd var.FAT32'idi cmd'yi açıp "Convert F: /fs:ntfs" yazıp nfts'ye çevirdim .Aynı mantıksa nfts yerine fat32 yaz bir dene derim ama sorumluluk kabul etmiyorum söliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Xp cd'si içinden fat 32 yapınca 32 gb dan fazla yapmıyordu falan fistan. Ben de aramalarım sonucu emektar windows 98 cd'mi buldum ( Hey gidi ilk bilgisayarımla almıstım), onu takınca hemen dedi zaten abi bu harddiskin ne oldugu belli degil ben bunu bir guzel fat 32 yapayım diye. Cevap veren arkadaslara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar