Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ceza konusu bencede olmalı. Ders olsun!!! Vuruuuun! :P Valla senin yüzünden yenildik Bomb böyle bir vicdan yükünün altından nasıl kalkarsın bilemiyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ya bomb olsa da pek eşit olmayacaktı o kadro ya neyse :P ama bi takım eksik olduğu için harbi maç berbat oldu onu da belirtelim neyse söyleyecek pek bişiy yok ben ilk dakikadaki kendi kaleme attığım golle ve ardından gelen moral bozukluğuyla açıkçası bayağı b.ktan bi maç çıkardım eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kaçkaç bitti ne oldu hill yenildimi onu söleyin hele[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kaç kaç bilmiyorum 11-6 civarı bişiy olabilir hill yendi tabe ehue hem de 5 kişilik kadroyla[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 abi yuh diyorum sizede baska bişi demiyom ehe :P[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Hehehe Euro-Pati'ye laf eden arkadaşlara cevaptır: YALAN OLURSUNUZ!!!![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 pascal:bu bizim 15. maç,hele 1. yapın sonra söle söliceğini:) mr.bomb'un yokluğu hissedildi,karşı defans boştu yani kender:güzel maç çıkardı,karşı takımın yoğun geldiği anlarda topu iyi çıkardı hill:bişi demeye gerek yok,attı attırdı,hill faktörü vardı yine sahada sabo:güzel paslaşmalar yaptık hep beraberce,ben genellikle saboya pas attım,adam artık benim nereye atçağımı biliyo,ona göre yer alıyo,göz doldurdu fizban:ehh bi kafa golü daha aldı,atacağımız bi gölü de kafayla çıkardı:) angelus:iyi paslar attım,ama sıçtığım anlar da olmadı değil..yine de güzel oynadım sanırım holy:kaleci olmasına rağmen defans görevi üstlenmeye kalktı,bana markaj yapmaya kalktı,kalene geç dedim dinlemedi,hill'e kale boş demem yetti,bizim kaleden direk şut çeken hill golü attı:) holy beni dinler bundan sonra apex:bu adam koşmaya başlarsa baya güzel olacak,şutlara laf yok zaten,bugün ayağına iyi oturtamadı ama yine de güzel oynadı jankis:baya güzel şut çekiyo artık,bizden olacaktı bomb gelmeyince karşıya geçti gris:adam ne söylerse millet artık adama küstü gözüyle bakıyo:)bizim lehimize karar sölüyo adam,bizimkiler kızıyo adama:) tora:defansta ne yaptıysa olmadı,beni mi tutsun fizbanı mı tutsun saboyu mu tutsun karar veremedi:) silth:heh bu adam duş alıp gelsin artık maçlara: 4-5 topu çataldan döndü:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 günün bombası soyunma odasında oldu silth; ''hill oyun kurmuyoki abi,ordan oraya pas atıp duruyo'' dedi ve bizi bizden aldı:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Eheh silth gerçekten güzel yarmıştı valla bizi. Sonradan kıvırmaya kalktı işte hill atıo ölesine siz alıosunuz pasları falan dedi ama biz yemedik tabi =P[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 heh odadaki herkes yarıldı,silth hill'e daldı:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 silth'in lafından sora 1-2 saniye sessizlik oldu sora hepimiz yerlerdeydik eauh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 biri silth'in lafı mı dedi, imzaya bakınız =) @fizban: ulan kafa golü attırdım sana, 2 tane daha pas verdim kafalık ama atamadın. tü kalıbına... kafa özürlü zürafa seni[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 16 Mayıs 2004 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar