sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 iyi de bizim takımı koşabilen bir takım olarak kurduk zaten arcane bizde diye? arcane'in koşamadığı belli biz 4 kişi onun yerine de koşmalıyız ve koştuk da sizin 5 kişi bizim 4 kişi kadar koşar yani abartmayalım kondisyon dediysek de[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ben hill sabo apex holy gris kender angelus Mr.Bomb fizban arcane silthanas jankis 13 kişi yanlıs saymadıysam cmts yazdıklarım arasından gelmicek yada eksik yazdıım warmı?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 dereağzı yolu gözüktü mü?[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 jankis babacum apex sabo holy phalanx kender tora hill angelus fizban mrbomb arcane silthanas haydaaaaa 14 kişi olduk nedir bu yaw. cumartesi 6-7 kimsenin işi yok mu şimdi ? hadi beyler işiniz vardır unutmuşunuzdur eminim :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: LvL_Sabo, 10 Mayıs 2004 13:49 tarihinde demiş ki: jankis babacum apex sabo holy phalanx kender tora hill angelus fizban mrbomb arcane silthanas haydaaaaa 14 kişi olduk nedir bu yaw. cumartesi 6-7 kimsenin işi yok mu şimdi ? hadi beyler işiniz vardır unutmuşunuzdur eminim :D hiayt[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Silthanas, 10 Mayıs 2004 13:49 tarihinde demiş ki: olm sen de hicbir kadroyu begenmiyosun =) bak $ole yapalim, kadrolar stabiliteden kurtulsun.. elemanlarin ozelliklerini buraya yazalim, overall rating lerle belirleyelim.. boylece duzgun bi takim yapmi$ oluruz.. Sonrada bunu cmye werelim orda adamlar baksınlar seneye cıkcak oyuna eklerler bizi... Hatta kandıralım herifleri kendimizi amator ligden bi takımmıs gibi gosterelim Paticik Futbol Takımı diede ismimizi werelim olurmu...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yap bekliom calısmalara basla[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yapın yapın da benim ratingleri yüksek tutun ona göre:) boynum da geçti,kafa atçam bu sefer:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 14 müyüz şimdi kesin ona göre belirleyelim sahayı kadroyu vs herkes okey versin okey[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben vazgeçtim oynamıyorum ona göre ayarlayın kadroları
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben ankaraya gidiyorum lan.. benim işim var[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 o zaman 12yiz hehe[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 o zaman cumartesi 6-7 alıyorum mu ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 5-6 iyidir yaa[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 sıcaaaaaaak ne var ya 6-7 olursa en güzel saat[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 cumartesi 5-6 aldım 6-7 doluymuş pfff sıcaktan ölücez jankis 1 milyon eksik ödiceği için mutlu olucak, en azından tesellimiz var =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Üff Asyalılar sıcak kıta tabii. Biz Avrupalılar böyle dertlerden müzdarip olmuyoz tabi...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ee kadro kavganız ne zaman ba$lıcak =)
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bir kıvılcım görsem alev yapacam ama daha çıkmadı bişi[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Alev çıktığı yeri yakmasın da.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 oh be neyseki 5-6 aldın 6-7 çok zor olcaktı bana hadi şimdi kadrolaar... 1.. 2.. 3.. FIGHT ![signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 eee.. kabul.. (böyle de bi heyecanı olmuyo ki.. kan istiyoruz biz kan!!)[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 öea böh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Öne çıkan mesajlar