Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üsküdar belediye başkanı adayı levent kırca

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Star tv de gördüm... Üsküdara oy verebilseydim keşke, dedirtti bana... güzel şeyler söyledi ve başkan olursa bile normal yaptıı işten vaz geçmiceini de belirtti... "başkan nerde?... tiyatroda oynuo" gibi... bide söledii söze çok güldüm

"herkes kamyon kamyon beyaz eşya dağıtıo... sen ne daıtcaksın levent abi?"

"beyaz eşya bulamadım... kamyon dağıtmayı düşünüorum"...

DSP den adaymış... umarım seçilir diorum...
Sosyal ağlarda paylaş

sevmesinler abi, ben kaç yıldır hayattayım daha yüzyüze gördüğüm kimse hükümetten memnun değil. %47 ile başa geldi adamlar, istanbuldaki oranda vardır okadar hrealde. düz hesap konuştuğum 5 kişiden en az 2sinin oy vermiş olması gerekiyor.daha akp yi seven, tayyeap i seven, hükümeti seven bir kişi çıkmadı. kim oy verdi lan ozaman?!!

diyeceğim o dur ki, sevip sevmemeleri önemli değil. akp müslüman parti, türkler müslüman, akp ftw
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
sevmesinler abi, ben kaç yıldır hayattayım daha yüzyüze gördüğüm kimse hükümetten memnun değil. %47 ile başa geldi adamlar, istanbuldaki oranda vardır okadar hrealde. düz hesap konuştuğum 5 kişiden en az 2sinin oy vermiş olması gerekiyor.daha akp yi seven, tayyeap i seven, hükümeti seven bir kişi çıkmadı. kim oy verdi lan ozaman?!!

diyeceğim o dur ki, sevip sevmemeleri önemli değil. akp müslüman parti, türkler müslüman, akp ftw

Istanbuldaki yerel seçimlerde %33+ - gibi bir oranla önde AKP anketlere göre, bir kaç puan gerisinde CHP var, bir kaç puan gerisi de kararsız.

%30'a yakın oranlarda kararsızlık iyi bir şey değil.

Varoşlarda ve eğitim düzeyinin düşük olduğu yerlerde de AKP'nin oyları artışta hep.

%47'nin sebebini de %10 barajına bağlayacak olursak, AKP'nin güce gelmesinin tek sebebi insanların eğitimsizliği ve refah seviyesinin düşüklüğü.

Bunun da tek suçlusu önceki hükümetler olabilir.

Dolayısıyla anlaşılmayacak bir şey yok pek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...