eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Star tv de gördüm... Üsküdara oy verebilseydim keşke, dedirtti bana... güzel şeyler söyledi ve başkan olursa bile normal yaptıı işten vaz geçmiceini de belirtti... "başkan nerde?... tiyatroda oynuo" gibi... bide söledii söze çok güldüm "herkes kamyon kamyon beyaz eşya dağıtıo... sen ne daıtcaksın levent abi?" "beyaz eşya bulamadım... kamyon dağıtmayı düşünüorum"... DSP den adaymış... umarım seçilir diorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 uskudar akp nin kalesi gibi birsey . cok zor ordan cıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 napacaklarını şaşırdılar. üsküdarda kazansın levent kırca, buraya çıplak fotolarımı koyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hiç sevmiyorum bu adamı.akp ye bile veririm oyumu buna vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Haha komik bi durum bence ben istanbulda olsam verebilirdim levent kircaya. En azindan icip araba kullanabilirdik uskudarda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ben üsküdarda calısıyorum su anki başkan akpli kimse sevmiyor adamı seçimi cok büyük ihtimal saadet partisi adayı kazanacak o olmazsa akp'nin yeni başkan adayı kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sevmesinler abi, ben kaç yıldır hayattayım daha yüzyüze gördüğüm kimse hükümetten memnun değil. %47 ile başa geldi adamlar, istanbuldaki oranda vardır okadar hrealde. düz hesap konuştuğum 5 kişiden en az 2sinin oy vermiş olması gerekiyor.daha akp yi seven, tayyeap i seven, hükümeti seven bir kişi çıkmadı. kim oy verdi lan ozaman?!! diyeceğim o dur ki, sevip sevmemeleri önemli değil. akp müslüman parti, türkler müslüman, akp ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 tayyip'i sevmeseler de baykaldan net bir şekilde nefret ettikleri icin oylar akp ye gidiyor bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 helal olsun Levent Kırca'ya. Esnafa gidip küçük kömür parçaları dağıtmıştı geçen, iyi dalga geçiyor dolandırıcılarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bu ülkede politika da televizyon şovuna döndü zaten popüler olan politikaya atılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Seçim trolleniyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 nekkodunlankafanaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 şapka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Kazanamayacaklarını bildikleri yerde en azından mizah ile mesaj veriyorlar insanlara ben böyle düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 sarhoş moduna girip, seçmen tokatlamasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 sırf sevilen bi tiyatrocu diye de başkan adayı yapmak ne kdar doğru bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 gülmek pirzola yemek filan. o muymuş vaadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Greeny said: sevmesinler abi, ben kaç yıldır hayattayım daha yüzyüze gördüğüm kimse hükümetten memnun değil. %47 ile başa geldi adamlar, istanbuldaki oranda vardır okadar hrealde. düz hesap konuştuğum 5 kişiden en az 2sinin oy vermiş olması gerekiyor.daha akp yi seven, tayyeap i seven, hükümeti seven bir kişi çıkmadı. kim oy verdi lan ozaman?!! diyeceğim o dur ki, sevip sevmemeleri önemli değil. akp müslüman parti, türkler müslüman, akp ftw Istanbuldaki yerel seçimlerde %33+ - gibi bir oranla önde AKP anketlere göre, bir kaç puan gerisinde CHP var, bir kaç puan gerisi de kararsız. %30'a yakın oranlarda kararsızlık iyi bir şey değil. Varoşlarda ve eğitim düzeyinin düşük olduğu yerlerde de AKP'nin oyları artışta hep. %47'nin sebebini de %10 barajına bağlayacak olursak, AKP'nin güce gelmesinin tek sebebi insanların eğitimsizliği ve refah seviyesinin düşüklüğü. Bunun da tek suçlusu önceki hükümetler olabilir. Dolayısıyla anlaşılmayacak bir şey yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hayret youtube a koymamışlar videosunu. komikti halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ardeth said: bu ülkede politika da televizyon şovuna döndü zaten popüler olan politikaya atılıyor Hep öyle değil miydi zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ardeth said: bu ülkede politika da televizyon şovuna döndü zaten popüler olan politikaya atılıyor hiçmi tv izlemiyon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 haskiiir alacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar