Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ondskan - Evil - Şeytana Karşı

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

lise çağında birisi var adını hatırlamıyorum... babası ölmüş üvey babasından anlamsız dayaklar yiyor...okulda hırsızlık yapıo ve adam dövüo sürekli bu yüzden atılıo sora annesi mirasını satıp özel okula yolluo yatılı olarak ve burda hiyerarşiyle uğraşıyor çocuk[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

aksiyon mu istiyorsunuz çok sağlam, süprizlerle dolu senaryo mu istiyorsunuz veya sarsıcı oyunculuk ? üzgünüm film bu istekleri pek karşılayamıyor ama çok çekici olmayan bir hikayeyi sürükleyici yapabilme, hikaye düzeni ve gerçekçilik adına çok şey içeriyor.

güzel bir film izlemek istiyorum diyenler kaçırmasın

**spoiler**
filmin sonunu beğenmedim fazla yarım kalmış hissi veriyordu, onun dışında çok iyi..
Sosyal ağlarda paylaş

benden de olumlu not aldı hatta direk arşivleyip gelecek kuşaklara mücadele ruhunun ve idealler uğruna nasıl savaş verilebilineceğinin öğretisi olarak izletmek gerek[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

çocuun adı eric ponti :)
ben beendim filmi
konusuna bakmadan ismine aldanp gittik filmi görünce ufak bi şok ama sonra alıştk.
bence oyunculuk fena deildi sonuçta isveç filmi ve ilk kez bi isveç filmi izledm ve beendim.
annesi için nelere katlandıı filan
gidin derim..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...