Shadow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 A Milli Takım'ın Fildişi Sahili ile 11 Şubat tarihinde İzmir Atatürk Stadyumu'nda yapacağı özel maçın kadrosu ve programı belli oldu... A Milli Takım kadrosu, 8 Şubat Pazar günü saat 17.00'den itibaren İzmir Swissotel'de toplanmaya başlayacak. A Milli Takım, İzmir'deki ilk antrenmanını 9 Şubat'ta saat 19.00'da Alsancak Stadı'nda basına kapalı olarak yapacak. Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 10 Şubat Salı günü saat 18.30'da Atatürk Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Milli Takım, son antrenmanını aynı gün ilk 15 dakikası basına açık olmak üzere saat 19.00'da yapacak. Fildişi Sahili Milli Takımı ise 9 Şubat saat 18.30'da İzmir'de olacak. Crown Plaza Hotel'de kamp yapacak olan Fildişi Sahili, aynı gün Bucaspor Kaynaklar Tesisleri'nde, 10 Şubat'ta ise Atatürk Stadyumu'nda saat 20.30'da birer antrenman yapacak. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in basın toplantısının saati ise daha sonra belli olacak. Atatürk Stadyumu'nda 11 Şubat 2009 Çarşamba günü oynanacak ve 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Sorin Corpodean yönetecek. Corpodean'ın yardımcılıklarını Miclos Nagy ve Octavian Sovre yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Yunus Yıldırım olacak. A Milli Takım kadrosuna şu oyuncular davet edildi: KALECİLER Ufuk Ceylan: Manisaspor Volkan Demirel: Fenerbahçe SAVUNMA OYUNCULARI Gökhan Gönül: Fenerbahçe Sabri Sarıoğlu: Galatasaray Servet Çetin: Galatasaray İbrahim Kaş: Getafe Eren Güngör: Kayserispor Gökhan Zan: Beşiktaş Hakan Balta: Galatasaray Caner Erkin: Cska Moskova ORTA SAHA OYUNCULARI Hamit Altıntop: Bayern Münih Kazım Kazım: Fenerbahçe Ayhan Akman: Galatasaray Mehmet Aurelio: Real Betis Emre Belözoğlu: Fenerbahçe Nuri Şahin: Borussia Dortmund Mehmet Topal: Galatasaray Tuncay Şanlı: Middlesbrough Arda Turan: Galatasaray HÜCUM OYUNCULARI Halil Altıntop: Schalke Mevlüt Erdinç: Sochaux Batuhan Karadeniz: Eskişehirspor Semih Şentürk: Fenerbahçe Gökhan Ünal: Trabzonspor Mehmet Yıldız: Sivasspor --------------------- ya bu emreyi, kazımı, ibrahim kaşı, gökhan zanı falan ne amaçlı çağırıyor terim!? bunlar kendi takımında ne oynamışki milli takıma geliyorlar! adam gibi ankaradan özer hurmacıyı, antepten bekiri ve diğer yetenekli savaşcı gençleri alsa ya. bu kafayla giderse daha çok mesutlar gider alman milli takımlarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hala emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 milli takımda hala hucum oyuncusu yok hakan sukurden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Özel maçta herkes çağırılabilir eleştirmek çok gerekli değil. Denemek için çağırıyor sonuçta adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 denemek icin cagırmıs da ben bi degisiklik gormedim, %90'ı aynı oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 gökhan zanın nesini deniycen yahu.hepsini biz bile biliyoruz.fatih terim daha iyi biliodur.denemek için daha once çagrılmamış adamlar çagrılmaz mı ? kazım aurelio gibi değil.ruhsuz top oynuyor.gökhan zanı önce beşiktaş göndericek ki sora milli takıma gelmesin.aynı şekilde sabri.sabriyi göndermek lzm gs den ki milii takımada çagrılmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Gökhan Zan gibi Beşiktaş ta bile istikrarlı oynamayan oyuncuları hala şu milli takıma alıyor ya yazık. Anadolu takımlarından hiç oyuncu yok nasıl deneme yapıyor anlamıyorum, Kayserispor gibi ligde çok az gol yemiş bir takım var onun defansını denemek gelmez mi hiç insanın aklına. Ankara dan özer e bende katılıyorum. Bide kazım yerine gökhan emreciksin i tercih ederdim. Amaç denemek sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 kaleci ufuk dışında kadro %100 aynısı eee ne diye hazırlık maçı yapıyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 fatih terim, emre'yi takimdan kesemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 kapıda olucam, protokolde de yerimi alıcam, beklerim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ayhan mehmet topalı ben mi göremedim yoklar mı be edit: aman oldum, sorry . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 son zamanlarda toplanan en dengeli milli takım diyebiliriz.. tabii kazım ve gökhan zan dışında.. hani hemen örnek verelim , kazım => özer/belki serdar özkan , gökhan => egemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Batuhan'ı gördüğüme sevindim. şımarık felan ama hakan şükür'ün veliahtı olabilecek tek topçu bu şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar