nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 SeaGle said: Birlikte uçsak aslında Ya ben kendime cidden hiç güvenmiyorum, hani daha bi tane free flight kaldırıp indirebilmişliğim yok. Hele bi ona alışayım, ondan sonra gelirim. Sizi zora sokmak istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Başka kimse yok şu an zaten. Birebir yaparız. BULUTLARA KALDIRIRIM SENİ NILEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 nilep seagle sana kaldiriyomus ne is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ahahahhahahaha :D hostessiz uçmayın pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Bu arada ben yolcuları falan aldım uçağa ama hiç öyle ani harekette ses falan gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 real envoirment yükledim, oyunun grafikler aştı çoştu, lakin bi süre sonra hata verip masaüstüne atıyor bu REX'i nası update yapcaz bilen var mı, elimde v2.0'da var ama update olayını nasıl yapcaz bilemedim, yoksa direk v2.0'un exesinden mi gircez oyuna. bide rex'i kullanabilmek için hep rexten mi oyuna girmek lazım, benim makinada bile 6dakkada girebiliyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Passengerin ayarlarından zorlaştırılıyordur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 REX'i 6dk'da açan bilgisayarın özellikleri ne abi? bende istiyorum onu kurmak. Fakat kasacak, sürüncekse pc hiç bulaşmıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 fspassengers için türkçe anons pakedini çekiyorum şimdi abavv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Vaay :D bi bak bakalım, başarılıysa biz de çekelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 o değilde dün gece çok iyiydi ya iki uçak kalktık, yeşilköye indik. bu akşam 3 uçak yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ben bu oyunu öğrendiğimde sizin hevesiniz geçmiş olacak, ona yanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 valla katıl bence. Bende senin kadar biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Yok bence bariz benden yi biliyosundur =D şu learning centerdaki articleları okumayı düşünüyorum bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bilen birisiyle online uçmak çok daha yararlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Utanıyorum ben çok noobum diye =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 nileppezdel said: Daha öğrenecek çok şeyim var da piste doğru açıdan yaklaşmayı beceremedim bir türlü. Tabi ILS falan bilmediğimden bişey ypamadım, missionlarda şu yöne dön sonra şöyle yap diyo ya onda rahattım :) hizalamayı göz kararı yapabilirsin aslnda da yükseklik ayarını gözle yapabilmek için pistin yanındaki ışıklara bakabilirsin 4 tane sarı veya kırmızı ışık vardır genelde x=kırmızı o=sarı diyelim xxxx ışık bu şekildeyse yükselmen lazım yani hepsi kırmızıysa ooxx olamn gereken yüksekliktesin aynı şekilde alçalmaya devam oooo hepsi sarı olduğunda ise çok yüksektesin demek yazıyım dedim belki bilmeyen vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Bilmiyodum valla :) gündüz uçuşu olsa göz kararı yapardım da gerçek saatle uçmayı sevdiğimdne dün gece uçuşu yapıyodum pisti kaybettim sürekli =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Son yaklaşma değeri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 REX ne yahu? Ben fspassengers yukledim ama sp1 ya da sp2 olması lazım diyor acmıyor. nerden bulucam bu oyuna sp1 ya da sp2'yi ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Son yaklasma degeri? Hizdan bahsediyosan ucaktan ucaga ve agirligina gore degisir. Default olarak 737'yi full flap 140 knot ile indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 onu bunu birakta sen seyi sole dis simdi snakes on a plane olsa, ama samuel l jackson abimzi ucakta olmasa, indrebilirmisin ucagi yoksa indiremezmisin flight simulator bilgisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ShadowFax said: REX'i 6dk'da açan bilgisayarın özellikleri ne abi? bende istiyorum onu kurmak. Fakat kasacak, sürüncekse pc hiç bulaşmıyayım. x4 955 var black edition'dan 3.5ghzde. 4.gb 1800mhz ram var ddr3 radeon 5850 var bide. 32gb fln olması lazim heralde REX'in rahat açılması için ramin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 toggie said: REX ne yahu? Ben fspassengers yukledim ama sp1 ya da sp2 olması lazım diyor acmıyor. nerden bulucam bu oyuna sp1 ya da sp2'yi ben? real envoirment extreme diye bir add-on, bulutları denizleri olağanüstü güzel yapıyor, hele dx10 destekli full+full'de gerçekten farksız oluyor lakin oyundan atıyor meret bir süre sonra, v2.0'ı da kuramadım bir türlü hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 oho benim laptopta calısmaz o. turkiyeye donunce desktop'ta fulleyecem herseyi. resmen oyun oynamayı ozledim anasını satim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar