toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ya evet nav1 diyecektim iste, zaten raido ayarları cektigimiz kısımda nav yazıyor kocaman sdf. su IFR'nin genis tutorialı lazım senden o zaman. bu kadar bilgi ile kasamayacam simdi, bir suru isim var bilgisayarda yapmam gereken ama ucak indirmekten bisi yapamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Hah toggie o eklentiyi soracaktım. Böyle internetten bi virtual airline'a üye olmadan single olarak da yolu taşıyıp ona göre puan falan almamı sağlayan bi eklenti var mıdır? Bu olur mu başka mı bulmak lazım öyle? Hani öyle yetemem ben VA'lere girmeye ama kendi kendime keyfine "18 wheels of steel" oynarmış hissiyle görev olarak yolcu taşıyacağım bir eklenti arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://www.fspassengers.com/ denemedim bilmiyorum ama disappear'ın dedigine gore iyi baya. http://www.justflight.com/trafficX-home.asp bu var bi de torrentte buldum, yolcu ekliyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 fspassengers baya baya iyi gözüküyor yalnız. Commercial jet uçurmaya alıştığım anda alırımben bunu =D pahalı gerçi, oyundan dha pahalı resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bugün torrentten yükledim ben passenger olayını,tamamen ücretsiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 var mı bu akşam uçuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 evet! uçuyoruz. Kimler geliyor? 22:15'e kadar toplanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 deluxe olmadan normal klasik versiyonu ile gelemiyoruz sanirsam değil mi? Bi de siz de sp1 mi sp2 mi yüklü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 deluxe. Oyunu açmadan nasıl kontrol edebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Manve_13 said: deluxe olmadan normal klasik versiyonu ile gelemiyoruz sanirsam değil mi? Bi de siz de sp1 mi sp2 mi yüklü? Sana mail attım bi bakar mısın ya =( acaba deluxe'te çalışmıyo mu bu fspassengers diyeceğim ama girişte mesajı veriyo sonra oyun içinde menüsü yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Toggie ve senko geliyor. Başka gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ben varım yanlız şı passanger olayını yükledi,m sdoun olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Olm passanger şeyinden sonra oldu sanırım. Kuleden sürekli heading ve altimeter talimatı geliyor. Adam gibi sokuyorlar landing şeysine. Abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 gelcek varsa skype'tan xsenko'yu eklesin konferansa alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ya çok noob bir soru olacak ama eskiden ben bunu oynarken böyle ekrana bi tane GPS şeysi koyuyordum, uçağın rotasnı gösteriyordu haritamsı bir şey üzerinde ki rahatça buluyordum. Demin kalktım bombardier'la işte 2-d cockpit'teki sağda gps falan dediği yön gösteren yerde yeşil ok var ya o heading sanırım, mission'larda öle oluyordu. O yeşil okun yönünde gittim meğer tam ters yöne gitmem lazımmış geri döndüm sonra. Neredeyim nereye gidiyorum anlamamı sağlayacak gps olayı falan yok mu? Nasıl açarım varsa? Yada benim eskiden kullandığım şeyi nasıl açarım? Bi yardım eli uzatın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Disappear ile ben 747, Toggie ve senko da 737'yi başarılı bir şekilde LTBA'ya indirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 747, hastasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 nileppezdel said: Ya çok noob bir soru olacak ama eskiden ben bunu oynarken böyle ekrana bi tane GPS şeysi koyuyordum, uçağın rotasnı gösteriyordu haritamsı bir şey üzerinde ki rahatça buluyordum. Demin kalktım bombardier'la işte 2-d cockpit'teki sağda gps falan dediği yön gösteren yerde yeşil ok var ya o heading sanırım, mission'larda öle oluyordu. O yeşil okun yönünde gittim meğer tam ters yöne gitmem lazımmış geri döndüm sonra. Neredeyim nereye gidiyorum anlamamı sağlayacak gps olayı falan yok mu? Nasıl açarım varsa? Yada benim eskiden kullandığım şeyi nasıl açarım? Bi yardım eli uzatın :( abi şimdi kokpiti aç, panelde ufak düğmeler var yan yana 8-10 tane. Kare şeklinde ufak. Onlardan birinde o dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 shift+3 muhtemelen gps, başka bişi açılırsa 4-5-6 die bas bulursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Buldum buldum, ama rotayı random uçuşa göre bırakıyormuş fspassenger, yada ben beceremedim. fspassenger'a göre Bursa'ya uçarken rotam İzmir'di :D Daha öğrenecek çok şeyim var da piste doğru açıdan yaklaşmayı beceremedim bir türlü. Tabi ILS falan bilmediğimden bişey ypamadım, missionlarda şu yöne dön sonra şöyle yap diyo ya onda rahattım :) Mesela uçuş esnasında iniş yapacağım pist belli olunca o pistin başına doğru bazı noktalar belirleyerk haritada falan bi plan yapsam gps'te o gözükse onu takip edip rahat rahat insem ne güzel olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 lan arkadas kac saat ugrastık resimli mesimli panel tutosu yaptık, bir allahın kulu eline saglık demedigi gibi, hic okumamıssınız da. kendiniz ogrenin lan, bizim elimizden kimse tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Olm ıls sistemi çok kolay lan. Zaten sana söylüyorlar kuleden sürekli, heading i x yap falan diye. Altimetreyi bilmemkaça çek diye. Sonra o gps açtığın düğmelerden map i bul. İneceğin havalimanına tıkla ordan ILS frekansını al gir onu radyoya aktif et. Al otoya herşeyi gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Sen de aynı sorunu yaşamışsın az önce arka sayfalarda gördüm :D sonra ILS ile çözmüşsün, ben de denerim o zaman onu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Birlikte uçsak aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ben şimdi accelation, traffic, space shuttle diye farkli expansionlari indirdim bunun. Bunlar ne işe yarıyor tam olarak? Mesela bi kaç yerde traffic expansionunun yerel uçakları oyuna eklediğini okudum. Onun dışında bir işlevi var mi? Bi bunların hepsini kursam oyun sapıtır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar