ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 bilmem, yarin da olur sonraki günler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ben de alayım bari ya. 2015'te tekrar basvuracam zaten THY'ye. Askerlik sıkıntısı da bitti, tutmayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yaş sınırı 25 değil mi THY'nin? nereye başvuruon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 oo süper haber hemen çıkartayım joysticki toz tuttuğu yerden. bunun yenisi çıkacaktı bir de o ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bende aldım da biri bana da öğretsin lan copilotluk yapayım yanda napıyomuş bu hacı diyip camdan seyredeyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 multide oyle oluyo zaten bi bakıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Görev paylaşımı oluyordu. Alanların ilk 10 tuto yu yapmasında fayda var. Bombardier e kadar öğretiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Geçen oynadığımızda, sanıyorum 2 yıl öncesi oluyor, hep ILS ILS diye dolanıyorduk. Abi görerek indirmek daha lezzetli bence. visual approach yapalım. Ben 2 kere Bombardier indirdim geçtiğimiz hafta, ILS'siz visual approachtu hepsi. Pek güzel inmediler ama daha eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ulan durduk yere masraf yaptırcanız bana yine of. Bi de ils olmayan havaalanı da var dünyada fdgsfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 oculus rift ile efsane olurdu FSX he. youtube'a bakıyorum da ne cok addon var. Şuna direkt gerçek dersin. http://www.youtube.com/watch?v=4revdRUqYWY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ya bende kutulu var oyun, steame cdkeyi versek kabul eder mi ki acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 edition farklı http://steamcommunity.com/app/314160/discussions/1/626329820730080279/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bu arada heathrow mükemmel olmuş ya, istanbulunu bulsanıza=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 addonlar iyi hoş da ben base oyunu onlarla doldurmak da istemedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ulan oyunu aldım, indirdim, joystick nerde diye bi bakındım ki yok. Yeğenler düşürmüş, plastiği dağılmış, annem atmış. YARABBİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Evlenince de oynayamayacan. Ne olacak senin bu halin siğgıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 acıların çocuğu sigıl microsoft sidewinder 2yi 300tlye satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Hadi lan ordan. Neyse mouse ile kaldırdım uçağı, sonra zaten otopilota attım, da, gecenin bu saatinde varşova havaalanı hiç iyi bi seçim olmadı arrival için. Yatıcam şimdi yarın ucuz bi joystick alayım da ısınayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Logitech Extreme 3D Pro aldım, batırdın ulan beni steam. Gerçi çok beleşe geldi gibi. Hızlıal.com kart puanlarını ayrı ayrı kullandırıyomuş. Ben de axess karttaki 46 lirayla (nasıl birikti haberim yok sdf) işbanktaki 9 lirayı geçtim, direk 55 lira beleşe geldi. 38 liraya almış oldum 90 küsürlük aleti sfdgshdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 3kere incen havaalanına sıkılıp bırakacan bi ton para harcadın https://pbs.twimg.com/profile_images/1049943286/ads_z.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 İbrelik yapma lan =/ İstikbal göklerde olm. Askerliği havacı olarak yaparsam pilot yaparlar belki ekiekiejki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 olm bu mide dalakla nöbet bile tutturmazlar sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Oyun force feedback ile daha da lezzetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 İlginçtir, daha önce ultrabookumda oyunun grafik ayarlarini ultraya çektiğinde bir hayli kasmisti. Steam edition ultrada cayir cayir çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar