huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 şu pmdg olayına bir açıklık getirseniz biraz. ben sitesine girdim paralıydı, pek dokunmak istemedim. amatör adamlar da değildi, aslında bi kaç 10 euro çalınabilir ceplerinden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 airex'e A380 bugün gelmiş. akşam gidiyormuş. Kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Şimdi haberlerde çıkdı bir kaç saat kalmış ve gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 haberlerde gordum ben de. jetler yanında oyuncak gibi gorunuyor. bu arada 650 biliyodum ben 850 kisi tasıyomus. oha be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Recep Tayyip Erdoğan gelecek diye A330'a giremedik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben uctum onla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 uçan var mı? yoksa uninstall ettiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bende duruyor hala ama joystick'im yok artık, bir ara joystick alırsam oynayacağım ama özledim. Tabi 3 gün sonra Pegasus'la Paris'e uçuyorum, bi taraflarım oynuyo korkudan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 uninstall etmedim ben de oynayamıyorum bayadır ya. bos vaktim olmuyo cok fazla. oldugu zaman da tf2 atıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Tarkim Flight Academy ile Bir Günlüğüne Pilot Sizsiniz! Teorik Eğitim, Simülatörle Dilediğiniz Yere Uçuş ve Sanal Pilot Sertifikası 300 TL yerine %50 Fırsatla 149 TL! (6 Ay Geçerlidir) çok yalan bişey duruyo ama belki giden olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben evde ucuyorum zaten istedigim yere, niye gidip 150 lira vericem? teorik ucus egitimi ben vereyim isteyene, 50 liraya anlasalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 http://www.alsim.com/92_A-new-flight-school-in-Istanbul-with-an-Alsim-FNPT-II-trainer.php# simülatör fena bişeye benzemiyor sanki. verilirse sadece bunun için verilir zaten, 30 dk teorik eğitim ne lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ShadowFax said: uçan var mı? yoksa uninstall ettiniz mi? Sildim ben, ivao, thyva derken görmediğim birşey kalmadı. PMDG kaldı birtek ama onunlada uğraşmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 gram vaktim yok benimde, soyle rahat rahat yayila yayila oynamak istiyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ne güzel ucuyoduk bi zamanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 joystick almaya çıkıyorum şimdi şunun bi pilot kasmalı şeysi vardı nedir ismi aradım biraz topici de bulamadım ömden filan halledelim saolun dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 fs passengers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 oh çok saol gittim gıpraşımlı speedlink black widowumu da aldım bakalım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ya ben mi beceremiyorum anlamadım ama yani free flight yapıyorum 0 bir pilotun kullanabilicegi uçakla hedefi ayarlıyıp filan başlatıyorum free flightı airline managerdan filan da hallediyorum yolcuları yüklüyorum uçuş tipini ve hedefi tekrar seçiyorum ama adiler wrong bla bla diyip kalktıktan 2 dk sonra kayboluyolar mesela bursa-istanbul yapıyorum bursadan kalkıyorum kuleyle 2 tane seçenek oluyo touch and go ve full landing tarzı bişey touch and go seçersem salak şeyler diyo seçmezsem adamlar gidiyo ne gerzek bişey yada ben beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 eeh şimdi her şeyi yaptım 15 dk uçtum wrong authorization dedi yolcuları attı bu ne kürekten iştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 noobsun berk beceremiyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 skype a gel de anlat eglendiricem yoksa seni joystickimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 joystickinle eğlenmeyi yeğlerim bebeyim ;) Oyunu silmemiş olsam anlatırdım da şimdi hatırlayamayacağım sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 heh neyse hallettim yani patch yükleyince (patch derken çatlak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bi ara uçalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar